Ook actief op het digitale strijdperk

Niet alleen op het grasveld gaat FC Utrecht de sportieve strijd aan met clubs uit binnen- en buitenland, ook op het digitale strijdperk is de club uit de Domstad actief. FC Utrecht eSports is de naam van de eSports-tak van de club, waarvoor sinds 2018 professionele eSporters uitkomen.

Onze eSporters

Tim Spaan

De 23-jarige Tim Spaan uit Gendt is dit seizoen voor het 2e seizoen eSporter van FC Utrecht. Samen met Abdi zal hij het duo vormen voor de eDivisie seizoen 2023-2024. Dit wordt het 3e seizoen dat Tim actief is in de eDivisie.

Instagram: timspaan_

Abdi Hassan

Dit seizoen is Abdi Hassan de nieuwe eSporter van FC Utrecht. De 23-jarige Hagenees was vorig jaar ook al actief in de eDivisie en kwam toen uit voor Excelsior. Dit seizoen vormt hij samen met Tim het duo wat voor FC Utrecht uitkomt in de eDivisie.

Instagram: abdispelmaker

Christiaan van der Mark

De 24-jarige Christiaan van der Mark is ook in het seizoen 2023-2024 onderdeel van FC Utrecht eSports. De in Woudenberg woonachtige FIFA-speler en FC Utrecht-supporter staat al sinds 2018 onder contract bij de club uit de Domstad.

Instagram: christiaanvdmark

FC Utrecht eSports is dit seizoen actief in de eDivisie, de nationale EA SPORTS FC24-competitie. De club is ervan overtuigd dat het jongeren steviger aan zich kan binden door actief te zijn in de eSports-wereld die ieder jaar blijft groeien.

In de eDivisie neemt FC Utrecht het in EA SPORTS FC24 op tegen alle andere Eredivisieclubs.

De verrichtingen van de eSporters van FC Utrecht zijn te volgen via deze website en op onze social media. Volg FC Utrecht eSports op Instagram en maak de avonturen van Tim, Abdi en Christiaan mee.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws via de Nieuwsbrief? Meld je dan hier aan!

eSports Partners