Een veilig (werk)plekkie

Zo hoort het. FC Utrecht doet er alles aan om dat te realiseren. (Jeugd)spelers, vrijwilligers, stagiairs, medewerkers, sponsors en partners: iedereen moet zich veilig voelen op de werkvloer en op en rond het veld; in Stadion Galgenwaard, op Sportcomplex Zoudenbalch en in het FC Utrecht Topsportcentrum. Bij FC Utrecht moet iedereen zichzelf kunnen zijn. Mocht je toch te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag, dan staan wij voor je klaar en helpen we je om dit op te lossen.

Vertrouwenscontactpersonen

Bij FC Utrecht zijn daartoe twee vertrouwens(contact)personen aangesteld: Sabine Bleijenberg vcp.sabine@fcutrecht.nl en Niek van der Burg vcp.niek@fcutrecht.nl. Je kunt bij Sabine en Niek altijd terecht.

Wil jij grensoverschrijdend gedrag melden, ben je zelf aangesproken op je gedrag, of ben je in vertrouwen genomen door een slachtoffer? Lees HIER wat je dan kunt doen. Daar vind je ook een formulier (anoniem) waar je een klacht of grensoverschrijdend gedrag kan melden. Jouw melding komt dan terecht bij de vertrouwens(contact)personen. Zij nemen vervolgens contact met je op.