Clubgevoel op business niveau

20220916 174414 FCU LR

Naast het contact met trouwe supporters is ook de band met de zakelijk community van binnen én buiten Utrecht belangrijker dan ooit. In de loop der jaren is FC Utrecht Business uitgegroeid tot hét kloppend hart van zakelijk Nederland. Vol trots nodigen we je uit om daar onderdeel van te zijn.

We ontvangen je graag als lid van onze Business Club. Maar je bent natuurlijk welkom om de sfeer eerst uitgebreid te komen proeven. Ben je op zoek naar nog meer dan nieuwe verbindingen en voetbalbeleving alleen? Met onze partnerships en exposuremogelijkheden kunnen we samen honderdduizenden voetbalfans bereiken. Of sluit je aan bij FC Utrecht Next en denk mee over maatschappelijke vraagstukken en innovaties. Je leest alles over de mogelijkheden op onderstaande pagina’s.

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Scoor nu de FC Utrecht Business Seizoenkaart

Een hapje, een drankje en na de wedstrijd live-entertainment. Geniet vanaf anderhalf uur voor tot anderhalf uur na de wedstrijd van de gezellige sfeer en beleef de wedstrijden met uw relaties op unieke wijze.

Klik hier

Het barst van de zakelijke mogelijkheden

Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

LEES MEER
230118 194652 Fcub Tinaturner 5409 HR

Een keer beleven

Als thuisbasis voor verbinding en voetbalbeleving verwelkomen we je graag om de Business Club eens te komen beleven. Kom de sfeer proeven in één van onze lounges!

LEES MEER
20220916 174719 FCU LR

Partnership & Exposure

Bereik honderdduizenden voetballiefhebbers in samenwerking met FC Utrecht. Met voetbal als populairste sport van Nederland zijn onze exposure concepten een graag ingezette media.

LEES MEER
230930 184830 Fcubsnf 20230930 Fcubsnf HR31 2048Px

Vergaderen & Vitaliteit

Stadion Galgenwaard is een uitstekende locatie om te vergaderen of om een event te organiseren. Wilt u bijvoorbeeld vergaderen in de kleedkamer van FC Utrecht of bent u op zoek naar een vitaliteitsprogramma voor uw bedrijf? Galgenwaard Events en de FC Utrecht Experience bieden diverse mogelijkheden!

LEES MEER
230919 120030 FCUBNLL 2048Px

Interesse om als een echte VIP naar FC Utrecht te gaan?

Indy van Sas

Maak kennis met Indy van Sas
Accountmanager

We maken graag kennis. Dan bespreken we samen waar jij wil komen proefzitten en hoe je de Business Club van FC Utrecht het beste kunt ervaren. Vul het contactformulier in of bel 06-34634563 om in contact te komen met Indy.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?