Clubgevoel op business niveau

20220916 174414 FCU LR

Naast het contact met trouwe supporters is ook de band met de zakelijk community van binnen én buiten Utrecht belangrijker dan ooit. In de loop der jaren is FC Utrecht Business uitgegroeid tot hét kloppend hart van zakelijk Nederland. Vol trots nodigen we je uit om daar onderdeel van te zijn.

We ontvangen je graag als lid van onze Business Club. Maar je bent natuurlijk welkom om de sfeer eerst uitgebreid te komen proeven. Ben je op zoek naar nog meer dan nieuwe verbindingen en voetbalbeleving alleen? Met onze partnerships en exposuremogelijkheden kunnen we samen honderdduizenden voetbalfans bereiken. Of sluit je aan bij FC Utrecht Next en denk mee over maatschappelijke vraagstukken en innovaties. Je leest alles over de mogelijkheden op onderstaande pagina’s.

IK BEN GEÏNTERESSEERD

Het barst van de zakelijke mogelijkheden

Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

LEES MEER
230118 194652 Fcub Tinaturner 5409 HR

Een keer beleven

Als thuisbasis voor verbinding en voetbalbeleving verwelkomen we je graag om de Business Club eens te komen beleven. Kom de sfeer proeven in één van onze lounges!

LEES MEER
20220916 174719 FCU LR

Partnership & Exposure

Bereik honderdduizenden voetballiefhebbers in samenwerking met FC Utrecht. Met voetbal als populairste sport van Nederland zijn onze exposure concepten een graag ingezette media.

LEES MEER
JHU 20230108 0263

FC Utrecht Next

Als club gaan we graag een stapje verder, om te ontwikkelen wat beter, slimmer of efficiënter kan. Samen met partners, startups en investeerders bijten we ons vast in interessante vraagstukken.

LEES MEER
FC Utrecht Next Linkedin

Galgenwaard Events

Zelf iets organiseren? Galgenwaard Events is beschikbaar voor zakelijke én privé gezelschappen, vanaf 2 tot circa 2500 gasten. Boek de verschillende binnen- en buitenruimtes voor vergaderingen, diners, borrels, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten.

Ga naar Galgenwaard events
20220916 174337 FCU LR

Interesse om als een echte VIP naar FC Utrecht te gaan?

Isabelle Bertelink

Maak kennis met Isabelle Bertelink
Sponsorshipmanager

We maken graag kennis. Dan bespreken we samen waar jij wil komen proefzitten en hoe je de Business Club van FC Utrecht het beste kunt ervaren. Vul het contactformulier in of bel 06-36241315 om in contact te komen Isabelle.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?