Campagnes

Sinds seizoen 2021/2022 werkt FC Utrecht campagnematig, met als doel Utrechters te inspireren, in het hart te raken en aan te zetten tot het ondernemen van een actie.

Draag die Band

In de periode april/mei 2023 stond in samenwerking met UMC Utrecht de campagne, Draag die Band!, centraal. Het nemen van je verantwoordelijkheid om jaarlijks je bloeddruk te meten was de centrale boodschap. Er werd een online platform gecreëerd waarop supporters op welk moment dan ook alle stappen konden terugvinden voor het verantwoord meten van hun bloeddruk. Ook Nick Viergever droeg de band tijdens de wedstrijd FC Utrecht - FC Twente en de spelers bezochten een viertal bedrijven van Heart of Health om de campagne onder de aandacht te brengen. Ook werden een aantal aangemelde aanvoerders in het zonnetje gezet door de spelers van het eerste elftal.

Feelee

FC Utrecht is met de inzet van Feelee genomineerd voor Maatschappelijk Project van het Jaar. Feelee, een app die jongeren in de regio Utrecht helpt te scoren op mentaal vlak, strijdt met negen andere projecten om de titel. Eén op de negen jongeren heeft mentale klachten. FC Utrecht vindt het belangrijk dat jongeren uit de regio Utrecht ook op mentaal vlak scoren. Daarom zet de club, vanuit het hart, in op het gebruik van de app Feelee. Met die app krijgen jongeren, al met een paar simpele clicks, inzicht in welke gewoontes hen een mentale boost kunnen geven. Zo worden zij, dankzij het gebruik van Feelee, mentaal fitter.

 

Contact opnemen?

Vragen vanuit het hart of een bijzonder verzoek? Neem contact op via onderstaand formulier.

Voor het verzenden van het formulier dien je akkoord te gaan met de Privacyvoorwaarden