Voetbal in Nederland

Recent onderzoek door PwC wees uit dat er in Nederland liefst 8,2 miljoen voetballiefhebbers zijn door alle lagen van de bevolking heen. Gemiddeld besteden zij elf uur per week aan het volgen van betaald voetbal.

FC Utrecht heeft voor bedrijven met doelstellingen op gebied van naams- en/of inhoudsbekendheid een breed scala aan exposure-mogelijkheden om deze voetballiefhebbers te bereiken. Dit loopt uiteen van ON TV Exposure waarmee voetbalminnend Nederland bereikt kan worden tot OFF TV Exposure waarmee de bezoekers van Stadion Galgenwaard op specifieke wijze kunnen worden aangesproken. Creatieve campagnes kunnen ook samen worden ontworpen.

JHU 20230318 0019

Van hoofdsponsor tot hartsponsor

FC Utrecht, een club met een rijke geschiedenis en enorme invloed, trekt wekelijks meer dan 20.000 toeschouwers en heeft een sterke online aanwezigheid met 750.000+ social media-volgers. We staan open voor samenwerkingen om bij te dragen aan de doelstellingen van partners, zoals het vergroten van naamsbekendheid, exposure, leadgeneratie, campagne-ondersteuning, vacature-invulling en maatschappelijke impact. Onze uitgave laat zien wat FC Utrecht te bieden heeft. Benieuwd naar ons aanbod? Vraag nu onze uitgave aan en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst.

Meer informatie
Van Hoofdsponsor Tot Hartsponsor

Wedstrijdpakketten

Rondom thuiswedstrijden van FC Utrecht biedt de club twee wedstrijdpakketten aan waarmee bedrijven bij een specifieke wedstrijd de aandacht op zich gevestigd weten. Ieder pakket bevat een unieke combinatie van exposure en hospitality en kan op basis van beschikbaarheid worden afgenomen. 

De wedstrijdpakketten die het betreft zijn:

  • Wedstrijdsponsor
  • Wedstrijdbalsponsor
Wedstrijdsponsor Fcu Psv

Team Partnerships

FC Utrecht heeft bewezen dat het, als toonaangevende club binnen de Nederlandse voetbalwereld, een enorme impact kan maken voor haar (Official) Partners. Team Partnerships staat samen met de Marketing-professionals binnen de club klaar om met bedrijven die geïnteresseerd zijn in een partnership mee te denken. Hierbij worden verschillende invalshoeken genomen die samen tot een uniek partnership op maat leiden. Denk hierbij aan thema’s als exposure en hospitality, maar zeker ook aan innovatie en het creëren van brede maatschappelijke impact.

230906 Transfer Ron Jans Header

FC Utrecht Next

Binnen onze club willen wij zowel op als buiten het voetbalveld door ontwikkelen. Dat willen wij samen doen met partners, hiervoor hebben wij het FC Utrecht Innovatieplatform opgericht: FC Utrecht Next. Binnen dit unieke concept werken wij samen met kennisinstellingen, de overheid, corporates en start-ups. Door de ontwikkelingen in dit gebied én het samenbrengen van publiek en private organisaties, willen wij een showcase bouwen in Utrecht en Nederland!

Lees meer
FC Utrecht Next Linkedin

LED-boarding

Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht over 216 meter hoogwaardige LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s tijdens de wedstrijd niet te missen en geeft u de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen. Daarnaast bereikt u met uw boodschap ook de bezoekers van Stadion Galgenwaard.

240211 162213 Fcubapresski HR 0107

Interesse in een partnership met FC Utrecht?

Joost Broerse

Maak kennis met Joost Broerse
Director Partnerships

We maken graag kennis! Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf. Vul het contactformulier in of bel 06-21557657 om in contact te komen met Joost.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?

Ook interessant

Onze Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

Lees meer
230108 150959 Fcubgg 3830 2048Px

FC Utrecht Next

Als club gaan we graag een stapje verder, om te ontwikkelen wat beter, slimmer of efficiënter kan. Samen met partners, startups en investeerders bijten we ons vast in interessante vraagstukken.

Lees meer
20220916 183643 FCU LR