Voetbal in Nederland

Recent onderzoek door PwC wees uit dat er in Nederland liefst 8,2 miljoen voetballiefhebbers zijn door alle lagen van de bevolking heen. Gemiddeld besteden zij elf uur per week aan het volgen van betaald voetbal.

FC Utrecht heeft voor bedrijven met doelstellingen op gebied van naams- en/of inhoudsbekendheid een breed scala aan exposure-mogelijkheden om deze voetballiefhebbers te bereiken. Dit loopt uiteen van ON TV Exposure waarmee voetbalminnend Nederland bereikt kan worden tot OFF TV Exposure waarmee de bezoekers van Stadion Galgenwaard op specifieke wijze kunnen worden aangesproken. Creatieve campagnes kunnen ook samen worden ontworpen.

JHU 20230318 0019

Team partnerships

FC Utrecht heeft bewezen dat het, als toonaangevende club binnen de Nederlandse voetbalwereld, een enorme impact kan maken voor haar (Official) Partners. Team Partnerships staat samen met de Marketing-professionals binnen de club klaar om met bedrijven die geïnteresseerd zijn in een partnership mee te denken. Hierbij worden verschillende invalshoeken genomen die samen tot een uniek partnership op maat leiden. Denk hierbij aan thema’s als exposure en hospitality, maar zeker ook aan innovatie en het creëren van brede maatschappelijke impact.

Markvandermaarel Teken02

Hoofdsponsor: Odido

Sinds het seizoen 2023-2024 is Odido (voorheen T-Mobile) hoofdsponsor van FC Utrecht. Met dit toonaangevende partnership brengen Odido en FC Utrecht nieuwe technologieën naar het stadion en worden zakelijke klanten uitgenodigd voor demonstraties in het Odido Innovation Centre. Als hoofdsponsor van FC Utrecht is Odido uiteraard zichtbaar op de shirts van het eerste elftal, de shirts van Jong FC Utrecht, alle teams binnen de FC Utrecht Academie en de FC Utrecht Vrouwen

230905 Odido

LED-boarding

Aan de rand van het speelveld beschikt FC Utrecht over 216 meter hoogwaardige LED-boarding. Deze LED-boarding is voor de televisiecamera´s tijdens de wedstrijd niet te missen en geeft u de mogelijkheid om bij heel voetbalminnend Nederland in de huiskamer te komen. Daarnaast bereikt u met uw boodschap ook de bezoekers van Stadion Galgenwaard.

20220916 203427 FCU LR

Wedstrijdpakketten

Rondom thuiswedstrijden van FC Utrecht biedt de club drie wedstrijdpakketten aan waarmee bedrijven bij een specifieke wedstrijd de aandacht op zich gevestigd weten. Ieder pakket bevat een unieke combinatie van exposure en hospitality en kan op basis van beschikbaarheid worden afgenomen. 

De wedstrijdpakketten die het betreft zijn:

  • Wedstrijdsponsor
  • Wedstrijdbalsponsor
Wedstrijdsponsor VCU Jpg

Interesse in een partnership met FC Utrecht?

Joost Broerse

Maak kennis met Joost Broerse
Director Partnerships

We maken graag kennis! Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf. Vul het contactformulier in of bel 06-21557657 om in contact te komen met Joost.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?

Ook interessant

Onze Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

Lees meer
230108 150959 Fcubgg 3830 2048Px

FC Utrecht Next

Als club gaan we graag een stapje verder, om te ontwikkelen wat beter, slimmer of efficiënter kan. Samen met partners, startups en investeerders bijten we ons vast in interessante vraagstukken.

Lees meer
20220916 183643 FCU LR