FC Utrecht Business Club

Lid zijn van FC Utrecht Business is méér dan het bezoeken van thuiswedstrijden van FC Utrecht. Om de onderlinge verbondenheid te vergroten worden er ieder seizoen verschillende Business Events georganiseerd, variërend van exclusief tot laagdrempelig. Denk hierbij aan hoogwaardige netwerkdiners op bijzondere locaties, inspirerende bedrijfsbezoeken, events met aanwezigheid van spelersgroep en/of technische staf en business borrels.

Neemt u plaats in de ‘t Wed & Waard Lounge, de Business Lounge, de Executive Lounge of één van de (thematische) skyboxen in Stadion Galgenwaard? Dan bent u automatisch aangesloten bij de FC Utrecht Business Club, het bruisende zakelijk netwerk van de Domstedelingen.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij de FC Utrecht Business Club levert bedrijven de volgende voordelen op:

  • Toetreding tot het grootste zakelijke netwerk van midden-Nederland met meer dan 400 aangesloten bedrijven
  • leder seizoen toegang tot hoogwaardige Business Events
  • Een vast aanspreekpunt vanuit FC Utrecht Business in de vorm van een Accountmanager
  • Pro-actieve verbinding met andere leden van FC Utrecht Business
  • Toegang tot de exclusieve FC Utrecht Business App

Daarnaast staan er ook actieve events zoals een golfdag en Business Club voetbalwedstrijden tegen andere Eredivisieclubs op de agenda. Het seizoen wordt afgesloten met een Bedrijventoernooi op het veld van Stadion Galgenwaard. De events van FC Utrecht Business worden altijd druk bezocht door leden uit alle geledingen van de Business Club en zijn uitstekend om uw netwerk te vergroten.

"Door ons lidmaatschap bij FC Utrecht Business hebben we een breed netwerk opgebouwd wat ons versterkt. Hier profiteren wij zowel zakelijk als privé van!" 

– Henk Stamhuis, Algemeen Directeur grootaandeelhouder Stamhuis

Contact opnemen?

Rene Vermeend

Senior Account Manager

Neem contact op met Rene Vermeend voor een gesprek ter kennismaking en vul onderstaand formulier in. Of bel Rene direct, via 06-55742740.