FC Utrecht Next

Binnen onze club willen wij zowel op als buiten het voetbalveld door ontwikkelen. Dat willen wij samen doen met partners, hiervoor hebben wij het FC Utrecht Innovatieplatform opgericht: FC Utrecht Next. Binnen dit unieke concept werken wij samen met kennisinstellingen, de overheid, corporates en start-ups. Door de ontwikkelingen in dit gebied én het samenbrengen van publiek en private organisaties, willen wij een showcase bouwen in Utrecht en Nederland!

Sports Performance & Health

Voetbal en innovatie komen samen binnen het level Sports Performance & Health. Onder andere op het hypermoderne nieuwe sportcomplex van de club in Overvecht: Topsportcentrum Overvecht.

Binnen dit level wordt nieuwe kennis ontwikkeld die de voetbalsport in Utrecht - en in het bijzonder bij FC Utrecht - versterkt en een betere concurrentiepositie verschaft.

Innovaties op het gebied van:

  • Slaap;
  • Teamperformance;
  • Voeding.
27

Verbinding & Talent

Een belangrijk level van FC Utrecht Next is ‘Talent’. We geloven in de kracht van het samenbrengen van talent. Als nieuw initiatief zijn wij zelf ook nog een debutant. Wij durven fouten te maken, maar gaan altijd het veld in met een tomeloze inzet en ambitie om te presteren.

Daarom stellen partners en members hun talent ter beschikking aan FC Utrecht Next. Gezamenlijk bieden wij start-ups, studenten en young professionals een podium om te debuteren en door te groeien.

20220916 192213 FCU LR (1)

Stadion & Gebied

Samen met onze partners ontwikkelen wij Stadion Galgenwaard verder als icoon in een mooi en levendig gebied: een slim, gezond, duurzaam en op entertainment gericht stadion.

Het gebied rondom Stadion Galgenwaard gaat de komende jaren ontwikkeld worden. Hiermee wordt het centrum van Utrecht verbonden aan de groene long van de stad. Maarschalkerweerd wordt een uniek gebied om sportief te wonen, werken en recreëren. De gebiedsontwikkeling is complex en kent enkele uitdagingen. Hierom gaan partners binnen FC Utrecht Next aan de slag om complexe vraagstukken op te lossen.

230930 191012 Fcubsnf 20230930 Fcubsnf HR49 2048Px

FC Utrecht Next Podcast

Topsport draait om elke dag 1% beter worden. FC Utrecht is daar elke dag mee bezig. Hoe de club dat doet en wat jij daarvan kan leren hoor je in de FC Utrecht Next Podcast. Je hoort experts op het gebied van Sports Performance & Health, vanuit het kloppende hart van FC Utrecht, de kleedkamer van het eerste elftal. Zij delen hun verhalen en tips met jou, onder leiding van presentator Niek Amelink, Manager Business Development & Innovatie van FC Utrecht.


Beluister hier
Podcast

Ben jij klaar om deel uit te maken van een unieke samenwerking?

Sonny van Kranenburg

Maak kennis met Sonny van Kranenburg
Manager Brand Activation

Wil jij met ons in contact komen en samen ontdekken hoe jouw start-up kan debuteren met FC Utrecht? Vul onderstaand formulier in of bel 06-14614835 om in contact te komen Sonny.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?

Ook interessant

Onze Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

Business Club
230108 143757 Fcubgg 2159 2048Px

Partnerships & Exposure

Bereik meer dan 320.000 voetballiefhebbers in samenwerking met FC Utrecht. Met voetbal als populairste sport van Nederland zijn wij een graag ingezette media.

Lees meer
230930 184830 Fcubsnf 20230930 Fcubsnf HR31 2048Px

Innovatiepartners

Innovatiemembers

 

Gedebuteerde start-ups