FC Utrecht Next

Binnen onze club willen wij zowel op als buiten het voetbalveld door ontwikkelen. Dat willen wij samen doen met partners, hiervoor hebben het FC Utrecht Innovatie Platform opgericht. Binnen dit unieke concept werken wij samen met kennisinstellingen, overheid, corporates en start-ups. Door de ontwikkelingen in dit gebied en het samenbrengen van publiek en private organisaties willen wij een showcase bouwen in Utrecht en Nederland!

Sports Performance & Health

Voetbal en innovatie komen samen binnen het level Sports Performance & Health. Onder andere op het hypermoderne nieuwe sportcomplex van de club in Overvecht: Topsportcentrum Overvecht.

Binnen dit level wordt nieuwe kennis ontwikkeld die de voetbalsport in Utrecht - en in het bijzonder bij FC Utrecht - versterkt en een betere concurrentiepositie verschaft.

Doel: Innovaties op het gebied van:

  • Slaap;
  • Teamperformance;
  • Voeding.
Jhu 20230120 0021

Verbinding & Talent

Een belangrijk level van FC Utrecht Next is ‘Talent’. We geloven in de kracht van het samenbrengen van talent. Als nieuw initiatief zijn wij zelf ook nog een debutant. Wij durven fouten te maken, maar gaan altijd het veld in met een tomeloze inzet en ambitie om te presteren.

Daarom stellen partners en members hun talent ter beschikking aan FC Utrecht Next. Gezamenlijk bieden wij start-ups, studenten en young professionals een podium om te debuteren en door te groeien.

20220916 192213 FCU LR (1)

Stadion & Gebied

Samen met onze partners ontwikkelen wij Stadion Galgenwaard door als icoon in een mooi en levendig gebied: een slim, gezond, duurzaam en op entertainment gericht stadion.

Het gebied rondom Stadion Galgenwaard gaat de komende jaren ontwikkelt worden. Hiermee wordt het centrum van Utrecht verbonden aan de groene long van de stad. Maarschalkerweerd wordt een uniek gebied om sportief te wonen, werken en recreëren. De gebiedsontwikkeling is complex en kent enkele uitdagingen. Binnen FC Utrecht Next gaan partners aan de slag om complexe vraagstukken op te lossen.

20220916 175458 FCU LR

Interesse om aan te sluiten?

Niek Amelink

Maak kennis met Niek Amelink
Manager Business Development en Innovatie

We maken graag kennis! Vul onderstaand formulier in of bel 06-46154339 om in contact te komen Niek.

Jouw gegevens

Hoe kunnen we jou het beste benaderen om je aanvraag in orde te maken?

Ook interessant

Onze Business Club

Met meer dan 450 ondernemingen uit verschillende sectoren vind je altijd een gemeenschappelijke deler in het kloppend hart van zakelijk Nederland.

Business Club
230108 143757 Fcubgg 2159 2048Px

Partnerships & Exposure

Bereik meer dan 320.000 voetballiefhebbers in samenwerking met FC Utrecht. Met voetbal als populairste sport van Nederland zijn wij een graag ingezette media.

Lees meer
20220916 195332 FCU LR

Innovatiepartners

Innovatiemembers