FCU
FCU

HALVE SEIZOENKAART

Let op, de bestelde halve seizoenkaarten geven geen toegang tot de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk!
Tijdens de eerste thuiswedstrijd van 2024 komt huidig koploper PSV op bezoek in Utrecht en kun je voor het eerst gebruik maken van je Halve Seizoenkaart!

Verkoopinformatie

Kaartverkoopvoorwaarden

  • Voor deze wedstrijd geen clubkaartverplichting, er is dus vrije verkoop.

Kaartverkoop

Online kaartverkoop:
Start verkoop
zaterdag 25 november, 09.30 uur
Einde verkoop zaterdag 16 december, 16.30 uur

kaartverkoop Fanshop:
Start verkoop zaterdag 25 november, 09.30 uur
Einde verkoop zaterdag 16 december, 16.30 uur

Stadionkassa

Op de wedstrijddag is de stadionkassa (indien niet uitverkocht) vanaf 15.00 uur geopend. De stadionkassa staat op het plein bij de Cityside. Stadion Galgenwaard is zaterdag vanaf 15.00 uur geopend voor het publiek.

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt €3,- in rekening gebracht bij de stadionkassa.

Junior Tigers

Tigertickets:
Een zogenoemd Tigerticket bestellen bestaand uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje kaarten is geldig voor de Cityside en de Bunnikside en vakken N en O op de Zuidtribune.

Dit setje kaarten kan je op vertoon van jouw ledenpasje in de Fanshop (fysieke) van FC Utrecht, of online via onze website. Op wedstrijddagen is het kopen van Tigertickets alleen online mogelijk.

De Junior Tigertickets Bestel je hier.

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €16,50 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Parkeren kan gratis op het Utrecht Science Park op de parkeerterreinen P4 (Sorbonnelaan). Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf dit parkeerterrein is het ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion. Er rijdt ook een pendelbus van P4 naar het stadion. Een retourtje voor deze pendelbus is gratis

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.