FCU
FCU

Verkoopinformatie

Kaartverkoop

Online kaartverkoop:
Start verkoop
dinsdag 12 maart, 09.30 uur
Einde verkoop woensdag 3 april, 20.00 uur

Kaartverkoop Fanshop:
Start verkoop dinsdag 12 maart, 09.30 uur
Einde verkoop woensdag 3 april, 17.00 uur

Veritas

Bij FC Utrecht – PEC Zwolle verwelkomen we in Vak U ruim 500 studenten. Studenten komen FC Utrecht wel vaker aanmoedigen en zijn altijd bijzonder enthousiast. Velen vinden het hartstikke gezellig, zoveel studenten onderin Vak U. Maar dat geldt niet voor iedereen, zo is gebleken uit onze supportersonderzoeken van voorgaande jaren. Mocht je liever niet bij de studenten in buurt willen zitten, houd hier dan rekening mee bij het aanschaffen van je tickets.

Kaartverkoopvoorwaarden

  • Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting, het is dus vrije verkoop.

Stadionkassa

Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 18.30 uur geopend! De stadionkassa staat op het plein bij de Cityside. Stadion Galgenwaard is woensdag 4 april vanaf 18.30 uur geopend voor het publiek.

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt €3,- in rekening gebracht bij de kassa-unit.

Tiger Tickets

Een zogenoemd Tigerticket bestellen bestaand uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje kaarten is geldig voor de Cityside en de Bunnikside en vakken N en O op de Zuidtribune.

Dit setje kaarten kan je op vertoon van jouw ledenpasje in de Fanshop (fysieke) van FC Utrecht, of online via onze website. Op wedstrijddagen is het kopen van Tigertickets alleen online mogelijk.

De Junior Tigertickets bestel je hier.

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €15,00 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Parkeren kan gratis op het Utrecht Science Park op de parkeerterreinen P4 (Sorbonnelaan). Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf deze parkeerterreinen is het ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion. Er rijdt ook een pendelbus naar en van het stadion, een retourtje voor deze pendelbus is gratis!

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.