FCU
FCU

Verkoopinformatie

Kaartverkoop

Online kaartverkoop:
Start verkoop
zaterdag 03 februari, 09.30 uur
Einde verkoop vrijdag 23 februari, 20.00 uur

Kaartverkoop Fanshop:
Start verkoop zaterdag 03 februari, 09.30 uur
Einde verkoop vrijdag 23 februari, 17.00 uur

Kaartverkoopvoorwaarden

  • Voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting, er is dus vrije verkoop

Stadionkassa

Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 18.30 uur geopend! De stadionkassa staat op het plein bij de Cityside. Stadion Galgenwaard is vrijdag 23 februari vanaf 18.30 uur geopend voor het publiek.

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt €3,- in rekening gebracht bij de kassa-unit.

Tigertickets

Een zogenoemd Tigerticket bestellen bestaand uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje kaarten is geldig voor de Cityside en de Bunnikside en vakken N en O op de Zuidtribune.

Dit setje kaarten kan je op vertoon van jouw ledenpasje in de Fanshop (fysieke) van FC Utrecht, of online via onze website. Op wedstrijddagen is het kopen van Tigertickets alleen online mogelijk.

De Junior Tigertickets bestel je hier.

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €15,00 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Parkeren kan gratis op het Utrecht Science Park op de parkeerterreinen P4 (Sorbonnelaan). Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf deze parkeerterreinen is het ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion. Er rijdt ook een pendelbus naar en van het stadion. Er rijdt ook een pendelbus naar en van het stadion, een retourtje voor deze pendelbus is gratis!

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.