FCU
FCU

Zaterdag 30 september
18.45 uur

Stadion Galgenwaard - Eredivisie

Kaartvoorwaarden
Geregistreerde verkoop

Laat ook jouw rood-witte hart spreken

Verkoopinformatie

Internetverkoop

Start verkoop Zaterdag 2 september, 10.00 uur
Einde verkoop Zaterdag 30 september, 18.45 uur

Verkoop in FC Utrecht Fanshop

Start verkoop Zaterdag 2 september, 09.30 uur
Einde verkoop Zaterdag 30 september, 17.00 uur

Stadionkassa

Op de wedstrijddag is de stadionkassa (indien niet uitverkocht) vanaf 17.15 uur geopend. Stadion Galgenwaard is zaterdag vanaf 17.15 uur geopend voor het publiek.

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt €2,- in rekening gebracht bij de stadionkassa.

Kaartverkoopvoorwaarden

  • Voor deze wedstrijd geldt een geregistreerde verkoop. via de online ticketshop of de Fanshop kunt u maximaal 6 kaarten bestellen.

Junior Tigers

Tigertickets:
Voor deze wedstrijd zijn er online en via de Fanshop Junior Tiger Setjes in de verkoop voor Vak N (Zuidtribune) en de Bunnik- en Cityside. Per Junior Tiger clubkaart maximaal 1 setje. Op de wedstrijddag zijn de Junior Tiger Setjes alleen nog online te koop.

Het Junior Tiger Setje Bestel je hier.

Tarieven

De prijzen van de kaarten verschillen per tribune. Bij het selecteren van het ticket zie je de prijs staan.

 

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €16,50 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Parkeren kan gratis op het Utrecht Science Park op de parkeerterreinen P4 (Sorbonnelaan). Volg hiervoor de bewegwijzering en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf deze parkeerterreinen is het ongeveer 15 minuten lopen naar het stadion. Er rijdt ook een pendelbus naar en van het stadion. Er rijdt ook vanaf P4 een pendelbus naar en van het stadion, een retourtje voor de pendelbus is gratis.

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.