Toegang tot wedstrijden met clubkaartverplichting

Met de clubkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijkheid om (een) kaart(en) te kopen voor thuiswedstrijden waarbij een clubkaartverplichting geldt. 

CLUBKAART (€10,-)

  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Geen pasfoto verplicht;
  • Automatisch €10,- korting op eerste bestelde kaartje voor een thuiswedstrijd.

VRAAG CLUBKAART AAN

CLUB UITKAART (€20,-)

  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Toegang tot kaartverkoop van uitwedstrijden;
  • Pasfoto verplicht;
  • Automatisch €10,- korting op eerste bestelde kaartje voor een thuiswedstrijd.

VRAAG CLUB UITKAART AAN

De clubkaart kost €10,-, vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op de eerste kaart die je bestelt voor een thuiswedstrijd, krijg je automatisch €10,- korting. Let daarbij wel op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als je al een seizoen- of clubkaart hebt van FC Utrecht of van een andere betaald voetbalclub. Mocht je ook in aanmerking willen komen voor het kopen van een kaart voor uitwedstrijden, vraag dan een clubuitkaart aan in plaats van een clubkaart.

Met de clubuitkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijkheid om een kaart te kopen voor uitwedstrijden van FC Utrecht. Uiteraard geldt dat ook voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht waarbij een clubkaartverplichting geldt. De clubkaart kost €20,- en is vijf jaar geldig. Op de eerste kaart die je besteld voor een thuiswedstrijd, krijg je automatisch €10,- korting. Bij het aanvragen dient een recente pasfoto ingeleverd/gemaild te worden. Zonder foto kan de clubuitkaart niet aangemaakt worden.

Let op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als je al een seizoen- of clubkaart hebt van FC Utrecht of van een andere betaald voetbalclub. Om de korting op de volgende thuiswedstrijd te krijgen, dien je ingelogd te zijn met een geverifieerd account voordat je de clubkaart bestelt.