Toegang tot wedstrijden met clubkaartverplichting

Met de clubkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijkheid om (een) kaart(en) te kopen voor thuiswedstrijden waarbij een clubkaartverplichting geldt. 

CLUBKAART (€10,-)

  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Geen pasfoto verplicht;
  • Automatisch €10,- korting op eerste bestelde kaartje voor een thuiswedstrijd;
  • Alleen te bestellen met een via IDIN geverifieerd account.

VRAAG CLUBKAART AAN

CLUB UITKAART (€20,-)

  • Toegang tot kaartverkoop van thuiswedstrijden met clubkaartverplichting;
  • Toegang tot kaartverkoop van uitwedstrijden;
  • Pasfoto verplicht;
  • Automatisch €10,- korting op eerste bestelde kaartje voor een thuiswedstrijd;
  • Alleen te bestellen met een via IDIN geverifieerd account.

VRAAG CLUB UITKAART AAN

Om een clubkaart te kunnen aanvragen, moet je eerst een via IDIN geverifieerd account hebben. Als je al een account hebt, kun je na inloggen bij je gegevens zien of je account al via IDIN geverifieerd is.

Als dit niet het geval is, dan kan je de verificatie starten. Meer uitleg over de verificatie via IDIN vind je hier. Als het account geverifieerd is, dan kan je de clubkaart aanvragen.

De clubkaart kost €10,-, vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op de eerste kaart die je bestelt voor een thuiswedstrijd, krijg je automatisch €10,- korting. Mocht je ook in aanmerking willen komen voor het kopen van een kaart voor uitwedstrijden, vraag dan een clubuitkaart aan in plaats van een clubkaart.

Met de clubuitkaart van FC Utrecht heb je altijd de mogelijkheid om een kaart te kopen voor uitwedstrijden van FC Utrecht. Uiteraard geldt dat ook voor de thuiswedstrijden van FC Utrecht waarbij een clubkaartverplichting geldt. De clubkaart kost €20,- en is vijf jaar geldig. Op de eerste kaart die je besteld voor een thuiswedstrijd, krijg je automatisch €10,- korting. Bij het aanvragen dient een recente pasfoto ingeleverd/gemaild te worden. Zonder foto kan de clubuitkaart niet aangemaakt worden.

Let op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als je al een seizoen- of clubkaart hebt van FC Utrecht of van een andere betaald voetbalclub. Om de korting op de volgende thuiswedstrijd te krijgen, dien je ingelogd te zijn met een geverifieerd account voordat je de clubkaart bestelt.