FCU
FCU

Zondag 10 maart
12.15 uur

Stadion Galgenwaard - Azerion Vrouwen Eredivisie

Kaartvoorwaarden
Vrije verkoop

Laat ook jouw rood-witte hart spreken

Seizoenkaarthouders

Alle seizoenkaarthouders 2023/2024 (van het eerste elftal mannen) kunnen via deze onderstaande link 1 gratis kaart bestellen voor de thuiswedstrijd tegen de Ajax Vrouwen. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht Vrouwen kunnen via deze link maximaal 2 kaarten bestellen.

Bestel hier als seizoenkaarthouder

Verkoopinformatie

Kaartverkoop

Online kaartverkoop:
Start verkoop
woensdag 31 januari, 09.30 uur
Einde verkoop zondag 10 maart, 12.15 uur

Kaartverkoop Fanshop:
Start verkoop woensdag 31 januari, 09.30 uur
Einde verkoop zaterdag 09 maart, 17.00 uur

Stadionkassa

Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 10.45 uur geopend! De stadionkassa staat op het plein bij de Cityside. Stadion Galgenwaard is zondag 10 maart vanaf 10.45 uur geopend voor het publiek.

Voor het (her)printen van bestelde kaarten of een vervangend ticket van de vergeten seizoenkaart op de wedstrijddag, wordt €3,- in rekening gebracht bij de kassa-unit.

Junior Tigers

Tigertickets
Een zogenoemd Tigerticket bestellen bestaand uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje kaarten is geldig voor de Noordtribune en de Bunnikside.

Dit setje kaarten kan je op vertoon van jouw ledenpasje in de Fanshop (fysieke) van FC Utrecht, of online via onze website. Op wedstrijddagen is het kopen van Tigertickets alleen online mogelijk.

De Junior Tigertickets bestel je hier.

Kaartverkoopvoorwaarden

  • voor deze wedstrijd geldt geen clubkaartverplichting, er is dus vrije verkoop

Tarieven

De ticketprijs voor alle tribunes is €7,50, jeugd tot 16 jaar betaald €5,00. Bij het selecteren van het ticket zie je de prijs staan en kan je deze eventueel aanpassen.

Vervoersinformatie

Voor deze wedstrijd zijn er parkeerkaarten te koop voor de parkeergarage naast de sporthal (P3). Een dagkaart kost €15,00 per stuk en is online te bestellen (zolang de voorraad strekt).

Openbaar vervoer: Voor informatie over de bereikbaarheid via openbaar vervoer van Stadion Galgenwaard op wedstrijddagen, klik hier.

Groeptickets

Bij een bestelling vanaf 10 tickets, kost elk ticket 3,50 euro. Bovendien ontvang je dan 2 extra gratis tickets. Wil je gebruik maken van deze actie vul dan de onderstaande link in. Je ontvangt dan z.s.m. een betaallink, na betaling van de kaarten ontvangt u de kaarten via de mail.

De link: Groepstickets FC Utrecht Vrouwen 2024