OOK ACTIEF OP HET DIGITALE STRIJDPERK

Niet alleen op het grasveld gaat FC Utrecht de sportieve strijd aan met clubs uit binnen- en buitenland, ook op het digitale strijdperk is de club uit de Domstad actief. FC Utrecht eSports is de naam van de eSports-tak van de club, waarvoor sinds 2018 twee professionele eSporters uitkomen: Pro Gamer Danny Hazebroek en talent Christiaan van der Mark.

ONZE ESPORTERS

DANNY HAZEBROEK

De 23-jarige Culemborger mag zich de eerste eDivisie-speler noemen die werd getransfereerd van de ene naar de andere eDivisie-club. In 2017 maakte hij de overstap van Excelsior naar FC Utrecht.

Hazebroek is bij FC Utrecht actief als Pro Gamer en komt uit in de eDivisie en op toernooien in binnen- en buitenland.

CHRISTIAAN VAN DER MARK

De 19-jarige talentvolle gamer uit Woudenberg kwam als winnaar uit de bus van de zoektocht naar hét nieuwe eSportstalent van FC Utrecht. Van der Mark liet zo’n vierhonderd concurrenten achter zich en vormt in het seizoen 2018/2019 samen met Pro Gamer Danny Hazebroek de ploeg vormen van FC Utrecht eSports.

FC Utrecht eSports neemt deel aan de eDivisie, de Nederlandse Eredivisie op het gebied van eSports. De club is ervan overtuigd dat het jongeren steviger aan zich kan binden door actief te zijn in de dynamische eSports-wereld en zet die overtuiging kracht bij met de prachtige eRoom in Stadion Galgenwaard.

De eRoom is de thuishaven van FC Utrecht eSports, compleet met consoles, grote en kleine beeldschermen, speciale game-stoelen en een heuse mini-tribune.

De verrichtingen van de eSporters van FC Utrecht zijn te volgen via deze website en op social media. Volg FC Utrecht eSports op Instagram, Facebook en Twitter en maak de avonturen van Danny Hazebroek en Christiaan van der Mark mee!

ESPORTS PARTNERS

 

NIEUWS OVER FC UTRECHT ESPORTS