Vier je feestje in Stadion Galgenwaard!

Je verjaardagsfeestje vieren in Stadion Galgenwaard tijdens een eredivisiewedstrijd van FC Utrecht? Dat kan! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw helden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten! FC Utrecht biedt alle Junior Tigers drie verschillende pakketten aan voor het vieren van een verjaardagsfeestje: Goud, Zilver of Brons. Op dit moment is vanwege de Coronamaatregelen alleen het verjaardagsfeestje Brons te kiezen.

Ben jij nog geen lid van de Junior Tigers, maar wil jij wel een super gaaf verjaardagsfeestje organiseren tijdens een thuiswedstrijd van FC Utrecht? Meld je dan nu aan voor de Junior Tigers!

BRONS

Voor de feesttijger:

  • 7 wedstrijdkaarten Cityside (5 kinderkaarten, 2 volwassenkaarten);
  • Felicitatie via stadionspeaker en videoschermen;

Prijs voor dit pakket: €120,-

Voor de feesttijger én zijn/haar vriendjes:

  • FC Utrecht goodiebag;
  • Officiële FC Utrecht uitnodigingskaarten;
  • Zakje chips en pakje drinken;

KIES VERJAARDAGSFEESTJE BRONS

 

* Onder voorbehoud: spelers hebben incidenteel andere verplichtingen, waardoor zij niet in de gelegenheid zijn om een handtekening uit te delen.

Wil jij zeker weten dat er plek is voor jouw verjaardagsfeestje? Zorg dan dat je ruim op tijd boekt! De boekingen voor de verjaardagsfeestjes op wedstrijddagen moeten minimaal één week voor de thuiswedstrijd worden gedaan.

Wil jij meer dan vier vriendjes uitnodigen voor jouw feestje? Dat kan natuurlijk! De meerprijs voor een extra vriendje of volwassene bedraagt €15,- per persoon.

Heb je een vraag over het vieren van jouw verjaardag bij FC Utrecht? Stuur ons gerust een mailtje: juniortigers@fcutrecht.nl.