Op avontuur met Tiger en Tigergirl

Ben jij een trotse FC Utrecht-supporter en jonger dan 13 jaar? Word dan lid van de Junior Tigers: de leukste Kidsclub van UUUropa! Samen met onze mascottes Tiger en Tigergirl beleef jij de gaafste avonturen bij FC Utrecht. Net als de spelers, trainers, mascottes en vele andere supporters ben jij onderdeel van de enige echte FC Utrecht-familie!

Let op: Klik na bovenstaande afbeelding op 'Clubkaarten & Lidmaatschappen' en daarna op 'Junior Tigers clubkaart'. Bekijk hier de algemene voorwaarden van het lidmaatschap.

Beleef onvergetelijke momenten met de Junior Tigers

Elf voordelen voor onze Twaalfde Man

Voor maar €10,- ben jij het seizoen 2022/2023 lid van de Junior Tigers Kidsclub (juli 2022 t/m juni 2023). Als Junior Tiger geniet jij van een elftal aan voordelen:

 • Jouw eigen Junior Tigers Clubkaart!
 • Tigersetje! Bezoek met een ouder of begeleider een wedstrijd voor slechts 20 euro!
 • Als lid van de Junior Tigers kun je meedoen aan toffe FC Utrecht-activiteiten!
 • Kans om voor de wedstrijd met een FC Utrecht-vlag op het veld in de Vlaggenparade te staan!
 • Kans op een plek als spelersmascotte naast jouw favoriete FC Utrecht-speler!
 • Ontvang op jouw verjaardag een speciale verjaardagskaart van Tiger en Tigergirl!
 • Ontvang ieder seizoen het unieke Junior Tigers Magazine!
 • Iedere maand de digitale Junior Tigers Nieuwsbrief met vette win-acties en leuke weetjes!
 • Als Junior Tiger krijg jij (op vertoon van je clubkaart) 10% korting op kids-items in de FC Utrecht Fanshop!
 • Aan het begin van ieder seizoen een FC Utrecht-cadeautje!
 • Ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!

Junior Tigers-setje

Ben jij lid van de Junior Tigers? Dan bezoek jij samen met je begeleider voor slechts 20 euro een wedstrijd van FC Utrecht (met uitzondering van wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV). Zo’n kaartenpakket heet een Junior Tigers-setje en bestaat uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje kun je één keer per seizoen aanvragen.

BESTEL JE KAARTEN

Verjaardagsfeestje

Je verjaardagsfeestje vieren in Stadion Galgenwaard tijdens een eredivisiewedstrijd van FC Utrecht? Dat kan! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw helden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten!

BOEK JE VERJAARDAGSFEESTJE

Even voorstellen

Heeeee,

Wij zijn Tiger en Tigergirl. Wij zijn al sinds de geboorte van FC Utrecht de meest fanatieke supporters die er zijn! 

Allebei hebben wij een rood-wit hart, missen geen minuut van FC Utrecht en volgen de club waar maar kan. Iedere thuiswedstrijd zijn wij van de partij om FC Utrecht naar de overwinning te schrrrrrreeuwen! Niet alleen op wedstrijddagen, maar ook doordeweeks zijn wij in Stadion Galgenwaard te vinden. Het stadion van FC Utrecht is zelfs ons eigen Tigerhuisje! Iedere dag helpen wij de medewerkers van FC Utrecht met klusjes, zoals grasmaaien, het gras water geven, ballen oppompen en kleding wassen.

Wil jij Tiger en Tigergirl ontmoeten? Word dan lid van de Junior Tigers! 

Spreekbeurt

Hou jij je spreekbeurt over FC Utrecht? Met onderstaande button kan je jouw spreekbeurtpakket aanvragen. Tiger en Tigergirl wensen je veel succes!

VRAAG AAN

Tigers Vriendenboekje

Wil jij vriendjes worden met Tiger? Schrijf je dan nu in voor zijn Vriendenboekje! Dan ontvang jij iedere maand een nieuwsbrief van Tiger en mag jij evenementen die Tiger speciaal voor zijn vriendjes en vriendinnetjes organiseert.

MELD JE AAN