Op avontuur met Tiger en Tigergirl

Ben jij een trotse FC Utrecht-supporter en jonger dan 13 jaar oud? Word dan lid van de Junior Tigers: de leukste kidsclub van UUUropa! Samen met onze mascottes Tiger & Tigergirl beleef jij de gaafste avonturen bij FC Utrecht. Net als de spelers, trainers, mascottes en vele andere supporters ben jij onderdeel van de enige echte FC Utrecht-familie!

Als lid van de Junior Tigers ben jij als eerste op de hoogte van al het kidsclubnieuws, waaronder activiteiten en vette winacties. Tijdens het hele seizoen organiseren wij toffe activiteiten in en rondom Stadion Galgenwaard die je nooit meer zult vergeten. Gaat jouw FC Utrecht-hart hier ook sneller van kloppen?! Schrijf je dan nu in! Bekijk hier de algemene voorwaarden van het lidmaatschap.

MELD JE AAN VOOR DE JUNIOR TIGERS

ELF VOORDELEN VOOR ONZE TWAALFDE MAN

Voor €15,- ben jij het gehele seizoen 2021/2022 lid van de Junior Tigers Kidsclub. Als Junior Tiger geniet jij van een elftal aan voordelen. Wil jij weten wat al deze voordelen zijn? Check dan snel de elf voordelen voor onze twaalfde man:

 • Junior Tigers clubkaart! Ontvang jouw persoonlijke FC Utrecht-clubkaart
 • Tigersetje! Bezoek met een ouder of begeleider een wedstrijd voor slechts 20 euro (met uitzondering van wedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord)
 • Unieke evenementen! Als lid van de Junior Tigers kun je meedoen aan toffe FC Utrecht-activiteiten
 • Vlaggenparade! Kans om vlak voor de wedstrijd met een FC Utrecht-vlag op het veld in de vlaggenparade te staan
 • Spelers Line Up! Kans om aan de hand van een FC Utrecht-speler het veld op te lopen voorafgaand aan een wedstrijd
 • Verjaardagskaart! Ontvang op jouw verjaardag een speciale verjaardagskaart van Tiger & Tigergirl
 • Junior Tigers Magazine! Twee keer per jaar ontvang jij het Junior Tigers Magazine bij jou op de deurmat
 • Nieuwsbrief! Iedere maand ontvang jij de digitale Junior Tigers Nieuwsbrief met vette win-acties en leuke weetjes
 • 10% korting in de Fanshop! Wil jij ook graag Junior Tigers-items? Als lid van de Junior Tigers krijg jij (op vertoon van je clubkaart) 10% korting op Junior Tigers-items in de FC Utrecht Fanshop
 • Korting op verjaardagsfeestje! Wil jij weten hoe de kleedkamer van FC Utrecht er uit ziet en waar zij na de wedstrijden ‘chillen’? Als lid van de Junior Tigers ontvang jij korting op een verjaardagsfeestje
 • Ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes!

BELEEF ONVERGETELIJKE MOMENTEN MET DE JUNIOR TIGERS

JUNIOR TIGERS-SETJE

Ben jij lid van de Junior Tigers? Dan bezoek jij samen met je begeleider voor slechts 20 euro een wedstrijd van FC Utrecht (met uitzondering van wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV). Zo’n kaartenpakket heet een Junior Tigers-setje en bestaat uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje is geldig voor de Cityside en de Bunnikside.

BESTEL JE JUNIOR TIGERS-SETJE

VERJAARDAGSFEESTJE

Je verjaardagsfeestje vieren in Stadion Galgenwaard tijdens een eredivisiewedstrijd van FC Utrecht? Dat kan! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw helden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten! FC Utrecht biedt je drie verschillende pakketten aan voor het vieren van je verjaardagsfeestje: Goud, Zilver of Brons. Welk pakket kies jij?

BOEK JE VERJAARDAGSFEESTJE

EVEN VOORSTELLEN

Ken jij Tiger & Tigergirl al? Al sinds de geboorte van FC Utrecht zijn zij de meest fanatieke supporters die er zijn! Allebei hebben zij een rood-wit hart, missen geen minuut van FC Utrecht en volgen de club waar maar kan. Iedere thuiswedstrijd zijn onze Tigers van de partij om FC Utrecht naar de overwinning te schrrrrrreeuwen! Niet alleen op wedstrijddagen, maar ook doordeweeks zijn Tiger & Tigergirl in Stadion Galgenwaard te vinden. Het stadion van FC Utrecht is zelfs hun eigen Tigerhuisje! Iedere dag helpen zij de medewerkers van FC Utrecht met klusjes, zoals grasmaaien, het gras water geven, ballen poetsen en kleding wassen. Daarnaast zetten zij zich iedere dag in voor de Junior Tigers kidsclub!

De mascottes van FC Utrecht hebben veel vriendjes en vriendinnetjes. Deze vriendjes en vriendinnetjes zijn lid van de Junior Tigers. Tiger & Tigergirl organiseren meerdere activiteiten per jaar om hun vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten en om natuurlijk samen te voetballen! Dit vinden zij het leukste wat er is!

Wil jij Tiger & Tigergirl ook een keer ontmoeten? Kom dan naar een thuiswedstrijd van FC Utrecht of word lid van de Junior Tigers! Het is ook mogelijk om een brief te schrijven naar Tiger & Tigergirl. Deze kan jij opsturen naar het volgende adres: Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht, ter attentie van Tiger & Tigergirl.

POLL

In de ‘Speler van de Maand’-poll mogen kidsclubleden aan het eind van iedere maand stemmen op hun favoriete speler. De speler die de meeste stemmen ontvangt van de kidsclubleden, ontvangt de GOUDEN TIJGER! Deze prijs wordt hem - aan het begin van de volgende maand - uitgereikt door één van de kidsclubleden die op hem heeft gestemd. Wil jij de Gouden Tijger overhandigen aan jouw held?

STEM HIER

FOTO'S

Door het seizoen heen zijn er tal van activiteiten, wedstrijden en andere momenten waar foto's van worden gemaakt. Ben jij bij één van deze activiteiten geweest? Heb je deelgenomen aan de line up, vlaggenparade of ben je wedstrijdmascotte geweest? Door het bestellen van de foto's heb je gegarandeerd een mooie herinnering van jouw beleving bij FC Utrecht.

Bestel foto's