Op avontuur met Tiger en Tigergirl

De Junior Tigers Kidsclub is de officiële fanclub voor de jongste supporters van FC Utrecht (kids tot 13 jaar). Ben je lid, dan beleef je samen met Tiger en Tigergirl de leukste avonturen en ontmoet andere kidsclubleden van FC Utrecht! Bovendien geniet je van vele voordelen, doe je mee aan vette prijzenacties en ontvang je gave cadeaus! Wil jij dit ook?! Voor slechts 7,50 euro ben jij al een Junior Tiger voor de rest van het seizoen!

HET JUNIOR TIGER LIDMAATSCHAP

 • Een persoonlijke FC Utrecht Junior Tigers Clubkaart
 • Korting op wedstrijdkaarten van het eerste elftal
 • Gratis toegang tot thuiswedstrijden van Jong FC Utrecht
 • Kans om aan de hand van een FC Utrecht-speler het veld op te lopen in de line-up
 • Kans om in de vlaggenparade te staan waardoor de spelers het veld op lopen
 • Een persoonlijke verjaardagskaart op je verjaardag

 

 • Korting op het vieren van jouw verjaardagsfeestje in Stadion Galgenwaard
 • Twee keer per seizoen het Junior Tigers Magazine bij jou op de deurmat
 • Iedere maand de digitale Junior Tigers Nieuwsbrief met vette win-acties en leuke weetjes
 • 10 % korting op alle stoere Junior Tigers-artikelen in de FC Utrecht Fanshop
 • Vette activiteiten speciaal voor de Junior Tigers!

WEDSTRIJDKAARTEN

Ben jij lid van de Junior Tigers? Dan bezoek jij samen met je begeleider voor slechts 20 euro een wedstrijd van FC Utrecht (met uitzondering van wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV). Zo’n kaartenpakket heet een Junior Tiger-setje en bestaat uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje is geldig voor de Cityside en de Bunnikside.

BESTEL JE JUNIOR TIGER SETJE

 

VERJAARDAGSFEESTJE

Je verjaardagsfeestje vieren in Stadion Galgenwaard tijdens een eredivisiewedstrijd van FC Utrecht? Dat kan! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun jij jouw helden aanmoedigen en misschien zelfs ontmoeten! FC Utrecht biedt je drie verschillende pakketten aan voor het vieren van je verjaardagsfeestje: Goud, Zilver of Brons. Welk pakket kies jij?

BOEK JE VERJAARDAGSFEESTJE

 

POLL

In de ‘Speler van de Maand’-poll mogen kidsclubleden aan het eind van iedere maand stemmen op hun favoriete speler. De speler die de meeste stemmen ontvangt van de kidsclubleden, ontvangt de GOUDEN TIJGER! Deze prijs wordt hem - aan het begin van de volgende maand - uitgereikt door één van de kidsclubleden die op hem heeft gestemd.

Wil jij de Gouden Tijger overhandigen aan jouw held?

STEM HIER

FOTO'S

Door het seizoen heen zijn er tal van activiteiten, wedstrijden en andere momenten waar foto's van worden gemaakt. Ben jij bij één van deze activiteiten geweest? Heb je deelgenomen aan de line up, vlaggenparade of ben je wedstrijdmascotte geweest? 

De foto's zijn gemaakt door de clubfotograaf van FC Utrecht. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze foto's van topkwaliteit zijn! Door het bestellen van de foto's heb je gegarandeerd een mooie herinnering van jouw beleving bij FC Utrecht.

Bestel foto's