Alle thuiswedstrijden aanwezig

De eerste wedstrijd, het eerste doelpunt, de eerste overwinning: met een Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen 2023/2024 maak jij vanaf het eerste fluitsignaal deel uit van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van FC Utrecht en het vrouwenvoetbal. Na 9 jaar afwezigheid is FC Utrecht Vrouwen namelijk terug waar het thuishoort: in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Samen met jou willen wij er een onvergetelijk seizoen van maken. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen

  • Toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht Vrouwen in het Eredivisieseizoen 2023/2024;

  • Toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht Vrouwen in de beker 2023/2024;
  • 10% korting op niet-afgeprijsde artikelen op Castore.com en in de FC Utrecht Fanshop en webshop;

  • FC Utrecht Magazine;

  • Seizoenkaartspeldje.

Bestel je Seizoenkaart

Klik na de button op de tab Seizoenkaarten en kies daar je Seizoenkaart

Zorg dat je niks hoeft te missen!

Met een Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen 2023/2024 heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie; van de wedstrijden op Sportcomplex Zoudenbalch tot aan de bekerwedstrijden en de topwedstrijden in Stadion Galgenwaard, zoals de eerste thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 10 september. Bestel je Seizoenkaart en zorg dat je niks hoeft te missen!

Prijzen Seizoenkaart

Voor een Seizoenkaart 2023/2024 van FC Utrecht Vrouwen betaal je €50,-. Supporters tot 16 jaar betalen €30,- voor een Seizoenkaart.

Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn drie betaalmogelijkheden:

- iDeal
- Creditcard
- Contant/PIN in de Fanshop (alleen mogelijk bij aanschaf in de Fanshop)

Hoe kan ik een Seizoenkaart bestellen of verlengen in het ticketingsysteem?

Als je nog geen Seizoenkaart bij FC Utrecht hebt, dan kan je op deze pagina uitleg vinden over hoe je online een Seizoenkaart besteld.

Ik heb al een Seizoenkaart van FC Utrecht, kan ik hiermee naar een thuiswedstrijd van de FC Utrecht Vrouwen?

Als je in het bezit bent van een Gouden Seizoenkaart 2023/2024 van FC Utrecht, dan heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Met een Seizoen(uit)kaart 2023/2024 heb je dit niet. In dat geval dien je nog een losse Seizoenkaart voor FC Utrecht Vrouwen aan te schaffen. 

Ik heb al een Seizoen(uit)kaart van FC Utrecht voor seizoen 2023/2024, kan ik dan ook nog een Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen aanschaffen?

Ja, je kan dan ook nog een aparte Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen bestellen. 

Heb ik met mijn Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen een vaste zitplek bij thuiswedstrijden?

Als Seizoenkaarthouder heb je geen vaste zitplaats bij thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie die op het hoofdveld van Sportcomplex Zoudenbalch worden gespeeld. Dit betekent dat je zelf een vrije zitplek mag kiezen op de tribune, of gaat staan langs het veld. Voor wedstrijden in het stadion kun je van tevoren online een (gratis) kaart bestellen op een beschikbare stoel naar keuze. Met dit ticket heb je vervolgens toegang tot Stadion Galgenwaard, de Seizoenkaart zelf kun je niet gebruiken hiervoor. 

Heb ik met mijn Seizoenkaart ook toegang tot oefenwedstrijden?

Oefenwedstrijden van FC Utrecht Vrouwen zijn gratis te bezoeken op Sportcomplex Zoudenbalch. Deze wedstrijden kun je dus zonder vertoon van je Seizoenkaart bezoeken.

Ik heb een andere vraag over de Seizoenkaart

Heb je een andere vraag over het verlengen/bestellen van jouw Seizoenkaart? Klik dan hier