Vul het formulier in

Save The Date: In november organiseert FC Utrecht Next in combinatie met Multi-Sportcampus Traiectum alweer de derde editie van The Pitch met een focus op Sports Performance & Health! Ben jij er ook bij? Schrijf je dan in via het onderstaande inschrijfformulier!

WEES GETUIGE VAN THE PITCH, EDITIE 3🎀✨
De focus van de derde editie van The Pitch ligt op Sports Performance & Health. Samen met de Traiectum Talent Hub tackelen wij de uitdagingen die in dit domein liggen, kijken we naar de mogelijkheden om hierop in te spelen en zijn we op zoek naar de β€˜Next step’.

𝐎𝐩𝐞𝐧-𝐒𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐒𝐞 𝐜𝐑𝐚π₯π₯πžπ§π πžπŸ’‘
De Traiectum Talent Hub is de ultieme test- en ontwikkelplek voor start-ups, scale-ups, corporates en kennisinstellingen in Sport, Bewegen & Vitaliteit. Vanuit deze Hub is een open-innovatie challenge georganiseerd, waarbij innovatieve oplossingen zijn aangedragen om de top- en/of breedtesport duurzaam beter te laten presteren. Niet enkel voor één sport, maar sport-overstijgend. Gekeken is naar innovaties die voeding, slaap, spieren en mentale gesteldheid van sporters verbeteren. Een selecte groep van deelnemende start-ups krijgt nu de kans om hun innovatieve oplossing te presenteren.

π“π‘πž 𝐏𝐒𝐭𝐜𝐑🎀
Vrijdagmiddag 17 november om 15.00 uur wordt de derde editie van The Pitch georganiseerd. Hierbij kan jij kennismaken met unieke innovaties die betrekking hebben op het thema Sports Performance & Health. Laat je inspireren, maak verbinding met andere partijen en gebruik de kans om jouw businessnetwerk verder te laten groeien! Ben jij bij The Pitch? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Door het invullen van het formulier dien je akkoord te gaan met de Privacyvoorwaarden.