FC Utrecht – RCD Espanyol gratis toegankelijk voor (Gouden) Seizoenkaarthouders

29 juni 2023

Kaarten binnenkort beschikbaar voor oefenduel met Spaanse opponent op FC Utrecht Open Dag.

Op zaterdag 5 augustus neemt FC Utrecht het op tegen RCD Espanyol. Tijdens de FC Utrecht Open Dag, die vanaf 12.45 uur begint op de pleinen voor de Bunnikside en Cityside, wordt er om 17.00 uur afgetrapt in Stadion Galgenwaard op een spiksplinternieuw veld.

Gouden Seizoenkaarthouders en Seizoenkaarthouders die voor het nieuwe seizoen hun Seizoenkaart reeds hebben verlengd of aangeschaft, hebben gratis toegang tot het oefentreffen met de Catalanen. Zij kunnen vanaf woensdag 5 juli 10.00 uur hun ticket kosteloos scoren. Let op: het (gratis) ticket is verplicht om de wedstrijd bij te wonen.

Losse tickets voor de oefenwedstrijd zijn vanaf woensdag 5 juli 10.00 uur verkrijgbaar. Kaarten voor de Bunnikside kosten 10 euro per stuk. Voor de Noord- en Zuidtribune gaan de tickets à 15 euro over de toonbank. De Cityside blijft tijdens FC Utrecht – RCD Espanyol gesloten.

Nog geen Seizoenkaart voor de aankomende jaargang? Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met maandag 3 juli de tijd om hun eigen vertrouwde plekkie te behouden. Ook de verkoop van Gouden Seizoenkaarten loopt tot en met 3 juli. Meer informatie over de Seizoenkaartverkoop is HIER te vinden.