Altijd lekker thuiskomen

Het voelen van de wedstrijdspanning, het betreden van het stadion en het genieten van de unieke sfeer om je heen. Hier, in Stadion Galgenwaard, is het altijd lekker thuiskomen. Thuiskomen bij FC Utrecht betekent meer dan alleen genieten van het spelletje. Het betekent samen juichen voor de club die voor altijd in je hart zit. Samen zorgen voor dat rood-witte thuisgevoel.

Seizoen(uit)kaart

  • Toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht in het Eredivisieseizoen 2023/2024;

  • Toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht tot de 1/8e finale in de KNVB-beker;

  • 50% korting op kaartverkoop play-off thuiswedstrijden van FC Utrecht;

  • Bij een Seizoenuitkaart heb je toegang tot de kaartverkoop voor uitwedstrijden van FC Utrecht;

  • 10% korting op niet-afgeprijsde artikelen op Castore.com en in de FC Utrecht Fanshop en webshop;

  • FC Utrecht Magazine;

  • Seizoenkaartspeldje.

Bestel je Seizoen(uit)kaart

Klik na de button op de tab Seizoenkaarten en kies daar je Seizoenkaart

Parkeerseizoenkaart

Met de Parkeerseizoenkaart kun je de thuiswedstrijden van het seizoen 2023/2024 parkeren in P3. Een Parkeerseizoenkaart kan je bij het bestellen van je normale Seizoenkaart in de laatste stappen bijbestellen.

Seizoenkaart Vrouwen

De eerste wedstrijd, het eerste doelpunt, de eerste overwinning: met een Seizoenkaart FC Utrecht Vrouwen 2023/2024 maak jij vanaf het eerste fluitsignaal deel uit van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van FC Utrecht en het vrouwenvoetbal. Na 9 jaar afwezigheid is FC Utrecht Vrouwen namelijk terug waar het thuishoort: in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Samen met jou willen wij er een onvergetelijk seizoen van maken. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Bekijk Seizoenkaart Vrouwen

Prijzen Seizoenkaart

De prijs van een Seizoenkaart van FC Utrecht wordt komend seizoen, vergeleken met de huidige jaargang, verhoogd. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2018/2019 dat de Seizoenkaart in prijs stijgt. FC Utrecht ziet zich hiertoe genoodzaakt, vanwege de stijging van diverse kosten.

PRIJSLIJST BEKIJKEN

Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn vier betaalmogelijkheden:

- iDeal
- Creditcard
- Contant/PIN in de Fanshop (alleen mogelijk bij aanschaf in de Fanshop)
- Incasso (per betalingstermijn betaal je €4,- administatiekosten)

Indien er gekozen wordt voor incasso, zijn er mogelijkheden om eenmalig, maar ook in termijnen te betalen. Per incassotermijn wordt een bedrag van €4,- administratiekosten in rekening gebracht. Afschrijving zal rond de 26ste van maand plaatsvinden.

Tot wanneer kan ik mijn eigen plekkie behouden?

Huidige Seizoenkaarthouders hebben tot en met maandag 3 juli de tijd om hun eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Vanaf dinsdag 4 juli gaan alle niet verlengde plekken de vrije verkoop in. Maandag 3 juli is tevens de laatste dag dat Gouden Seizoenkaarten aangeschaft kunnen worden.

Hoe kan ik een Seizoenkaart bestellen of verlengen in het ticketingsysteem?

Als je nog geen seizoenkaart bij FC Utrecht hebt, dan kan je op deze pagina uitleg vinden over hoe je online een seizoenkaart besteld.

Kan ik een Seizoenkaart voor FC Utrecht Vrouwen bestellen?

Ja, er komt een Seizoenkaart voor FC Utrecht Vrouwen. Deze wordt binnenkort gelanceerd. Schrijf je hier in om alle updates rondom FC Utrecht Vrouwen te krijgen. Met je Gouden Seizoenkaart heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht Vrouwen in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Ik heb een andere vraag over de Seizoenkaart

Heb je een andere vraag over het verlengen/bestellen van jouw Seizoenkaart? Klik dan hier