Open Dag: kennismaken met de spelers en speelsters!

31 juli 2023

Maak kennis met FC Utrecht’s eerste elftal, beloftenteam én de nieuwe vrouwenploeg!

Niet één, niet twee, maar drie teams om tijdens de Open Dag van FC Utrecht op zaterdag 5 augustus kennis mee te maken! Dat alles vereist voor de fanatieke handtekeningenjagers en selfiescorers natuurlijk de nodige planning, en daarom: het draaiboek van de drie spelerspresentaties.

14.30 – 16.00 uur: FC Utrecht Vrouwen
Ladies first! Vanaf 14.30 uur kun je kennismaken met de nieuwe vrouwenploeg van FC Utrecht. Het team van Hoofdtrainer Linda Helbling is na negen jaar terug van weggeweest en bereidt zich voor op een rentree in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De speelsters en stafleden van FC Utrecht Vrouwen tref je op het Plein voor de Cityside.

16.00 – 16.45 uur: Jong FC Utrecht
Nadat ze eerder die dag een vriendschappelijke uitwedstrijd hebben gespeeld tegen vv Katwijk, zijn de voetballers van Jong FC Utrecht vanaf 16.00 uur van de partij op het Plein voor de Cityside. Dé kans om handtekeningen te scoren en op de foto te gaan met de aanstormende talenten van de Utrechtse FC, die ook dit seizoen uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie.

19.30 – 20.30 uur: FC Utrecht’s eerste elftal
Na afloop van de wedstrijd tegen RCD Espanyol, die in Stadion Galgenwaard om 17.00 uur begint en waarvoor je HIER tickets kunt aanschaffen, kun je de spelers en stafleden van het eerste elftal van FC Utrecht ontmoeten in de promenades van de Noordtribune van Stadion Galgenwaard. Vanaf 19.30 uur kan je de promenades betreden via ingang 2 (vak G). Maak je handtekeningenverzameling compleet, scoor selfies of maak gewoon een gezellige babbel!

Benieuwd naar wat er op zaterdag 5 augustus nog meer te beleven is in en rondom Stadion Galgenwaard? Bekijk HIER het programma. De Fanshop is tijdens de Open Dag geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Aansluitend aan de oefenwedstrijd tussen FC Utrecht en RCD Espanyol kan je ook nog in de Fanshop terecht tot 20.30 uur.