Voor ieder wat wils op Pleinen tijdens Open Dag

23 juli 2023

Pendelbussen vanaf Centraal Station op zaterdag 5 augustus.

Het belooft een (voetbal)feest te worden voor jong en oud: de Open Dag van FC Utrecht op zaterdag 5 augustus. Twee Pleinen vol vertier zijn er die dag rondom Stadion Galgenwaard, dat onder meer bereikbaar is via pendelbussen die rijden vanaf Centraal Station.

Op het Plein voor de Cityside kun je op zaterdag 5 augustus vanaf 13.00 uur onder meer gaan voor de hoogste score bij XXL Darts, je lekker uitleven op een stormbaan in voetbalthema, jumpen op het Junior Tigers-springkussen, een potje gamen tegen de eSporters van FC Utrecht, je rodeo-kunsten vertonen op Dikke Bertha, laten meten hoe hard je kunt schieten en rondsnuffelen bij kraampjes van onder meer T-Mobile, Muntstad, ESPN, Hornbach en XXL Nutrition. Er is bovendien een terras en er zijn food- en drinktrucks waar je lekkere alcoholvrije versnaperingen kunt scoren. Vanuit een dj-bus zorgt een discjockey voor fijne muziek.

De spelerspresentatie van FC Utrecht Vrouwen is ook op het Plein voor de Cityside en begint om 14.30 uur. Dé perfecte gelegenheid om nader kennis te maken met de volledig nieuwe selectie! Vanaf 16.00 uur worden de spelers van Jong FC Utrecht voorgesteld.

Neem je een kijkje op het Plein voor de Bunnikside, dan kun je onder meer genieten van optredens van Mike Versteeg (13.30 – 14.00 uur), Rik Hoogland (14.30 – 15.00 uur), Michael Oomen (15.30 – 16.00 uur) en DJ San Sebastian (16.00 – 16.45 uur). Tussen de optredens door draait DJ Michel. Voor het lessen van de dorst is er een drankenwagen, waar ook alcoholische dranken verkrijgbaar zijn. Je vindt op het Plein voor de Bunnikside ook eetkraampjes en een Red Bull-stand, een springkussen, een stormbaan, een rodeostier en je kunt een bezoek brengen aan de stands van SupportersVereniging FC Utrecht, True Support, 030 Ultra’s en Schoffies.

Om 17.00 uur begint in Stadion Galgenwaard, als afsluiter van de Open Dag, de oefenwedstrijd FC Utrecht – RCD Espanyol. Kaarten voor die pot kun je HIER bestellen.

Stadion Galgenwaard is op zaterdag 5 augustus onder meer bereikbaar met het openbaar vervoer en er worden pendelbussen ingezet. Die rijden vanaf 12.30 tot 20.00 uur van Centraal Station naar Stadion Galgenwaard en vice versa.