Sinterklaasfeest voor Junior Tigers en Welpjes

04 december 2023

Hoog bezoek voorafgaand aan FC Utrecht - AZ op het Fanplein.

Vol spanning stonden de leden van de Junior Tigers en Welpjes voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht – AZ te wachten op het Fanplein. Sinterklaas en pieten kunnen ieder moment langs komen op het Herculesplein!

Het Fanplein is versierd met ballonnen en cadeautjes, want het is natuurlijk een feest dat Sinterklaas langskomt voor de jongste supporters van FC Utrecht. Ook staan er meer dan 160 schoentjes, die de kinderen afgelopen week in de FC Utrecht Fanshop hebben gezet. Sinterklaas en pieten hebben de schoentjes al gevuld met pepernoten, maar komen speciaal naar het Fanplein om persoonlijk cadeautjes te overhandigen.

Wat een feest wanneer de Sint en pieten de kinderen komen begroeten! Op het plein bij Stadion Galgenwaard klinkt er Sinterklaasmuziek en lopen er talloze kinderen rond die zelf ook als Sinterklaas verkleed zijn. Iedereen is van harte welkom om met de goedheiligman, de pieten en Tiger op de foto te gaan. Daarna begint misschien wel het allerleukste moment: het uitpakken van de cadeautjes! De Welpjes krijgen een tof FC Utrecht balletje. Voor de leden van de Junior Tigers die de wedstrijd FC Utrecht – AZ bezoeken, komt het cadeau van Sinterklaas meteen goed van pas: een heerlijke, warme Junior Tigers muts!

Wil jij volgend seizoen ook Sinterklaas vieren met FC Utrecht? Word dan lid van de Junior Tigers of Welpjes. Voor dit seizoen staan er natuurlijk nog meer toffe evenementen op de planning!