De jongste FC Utrecht-supporters

Ben jij de trotse ouder of verzorger geworden van een hele jonge FC Utrecht-supporter? Meld jouw baby of peuter nu aan als Welpje, de jongste generatie van de FC Utrecht-familie! De Welpjes zijn de allerjongste fans, van 0 t/m 2 jaar oud. Een leven lang FC Utrecht-supporter!

FC Utrecht is er voor alle leden, ook voor de allerjongsten! Welpjes maken op een toegankelijke manier al een beetje kennis met FC Utrecht. Zo kunnen Welpjes meedoen met een fotoshoot voor baby’s en peuters in FC Utrecht-thema, ontvangen zij nieuwtjes over de Welpjes Kidsclub en FC Utrecht en kan ook een welkomstcadeautje niet ontbreken. Schrijf jouw Welpje in! Bekijk hier de algemene voorwaarden van het lidmaatschap.

Heb je vragen over het lidmaatschap? Stel je vraag door te mailen naar welpjes@fcutrecht.nl

Meld je aan

Let op: Klik na bovenstaande afbeelding op 'Clubkaarten & Lidmaatschappen' en daarna op 'Welpjes'.

Voordelen voor de jongste supporter

Voor maar €5,- ben jij de rest van het seizoen 2023/2024 lid van de Welpjes. Dit is een aangepaste prijs, in plaats van €7,50. Als Welpje geniet jij van de volgende voordelen:

  • Welpjes-clubkaart! Ontvang jouw persoonlijke FC Utrecht-clubkaart;
  • Unieke evenementen! Speciaal voor alle Welpjes wordt er gedurende het seizoen een fotoshoot georganiseerd;
  • Verjaardagskaart! Ontvang op jouw verjaardag een speciale verjaardagskaart van FC Utrecht;
  • Digitale nieuwsbrief! Wij delen het laatste nieuws rondom de Welpjes, toffe acties en FC Utrecht met jou;
  • Welkomstcadeau! Het Welpje ontvangt aan het begin van het seizoen een FC Utrecht-cadeautje, of later in het seizoen als je later inschrijft;
  • Geboortekaart! Meld jij een pasgeboren en allerjongste FC Utrecht-supporter aan als Welpje? Dan ontvang je een felicitatiekaartje voor de geboorte.