Hij klopt, dankzij jullie!

07 december 2023

De Halve Seizoenkaart van FC Utrecht: vanaf nu verkrijgbaar.

Negen thuiswedstrijden werkt de Utrechtse FC af tijdens de tweede helft van seizoen 2023/2024. Met de Halve Seizoenkaart ben jij tijdens al die wedstrijden van de partij in Stadion Galgenwaard.  

Tijdens de eerste thuiswedstrijd van 2024 komt huidig koploper PSV op bezoek in Utrecht. Na de winterstop neemt FC Utrecht het ook op tegen FC Volendam, Fortuna Sittard, Heracles Almelo, NEC, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, Vitesse en Sparta Rotterdam.

Naast het feit dat je als Halve Seizoenkaarthouder toegang hebt tot deze wedstrijden, krijg je ook 50 procent korting op tickets voor thuisduels in de play-offs, in het geval die gespeeld worden. Bovendien krijg je 10 procent korting op aankopen in de FC Utrecht Fanshop en kan je tickets bemachtigen voor uitwedstrijden.

Voor alle plekken die niet worden bezet door Seizoenkaarthouders kan je een Halve Seizoenkaart aanschaffen. Op korte termijn start ook de losse kaartverkoop voor FC Utrecht – PSV. Vanaf dat moment geldt dat stoelen die voor deze wedstrijd als losse kaart worden verkocht, niet langer beschikbaar zijn als Halve Seizoenkaart.

BESTEL JE HALVE SEIZOENKAART