Bestel nu je Halve Seizoenkaart!

Vanaf nu is het mogelijk om een Halve Seizoenkaart aan te schaffen! Jouw toegang tot alle thuiswedstrijden van FC Utrecht na de winterstop, waaronder de krakers tegen Feyenoord en PSV. Bestel nu alvast je Halve Seizoenkaart, geniet nog tien thuiswedstrijden van de unieke sfeer in Stadion Galgenwaard en beleef de ontknoping van het Eredivisieseizoen 2022/2023 vanaf je eigen vaste plekkie. Samen achter U!

  • Toegang tot thuiswedstrijden van FC Utrecht in het Eredivisieseizoen 2022/2023;

  • 50% korting op kaartverkoop play-off thuiswedstrijden;

  • Bij een Seizoenuitkaart heb je toegang tot de kaartverkoop voor uitwedstrijden van FC Utrecht;

  • 10% korting in de FC Utrecht Fanshop

BESTEL JE HALVE SEIZOENKAART

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik mijn Halve Seizoenkaart bestellen?

Het is aan te raden om je Halve Seizoenkaart te bestellen, voordat de kaartverkoop van Feyenoord (begin december) start. Na de start van de kaartverkoop Feyenoord, worden stoelen die voor die wedstrijd verkocht worden, namelijk niet meer beschikbaar. Wanneer er een stoel verkocht is in een losse wedstrijd, is deze hierna niet meer om te zetten in een Halve Seizoenkaart.

Is er een Halve Seizoen Parkeerkaart?

Ja, ook dit seizoen kan je een Halve Seizoen Parkeerkaart bestellen. Hiermee kun je de resterende thuiswedstrijden van het seizoen 2022/2023 parkeren in P3. De kaart is verderop in het proces te bestellen, wanneer je ook je Halve Seizoenkaart bestelt.

Wat zijn de prijzen per vak?

Deze zijn hier te vinden.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn drie betaalmogelijkheden:

- iDeal
- Creditcard
- Contant/PIN in de Fanshop (alleen mogelijk bij aanschaf in de Fanshop)

Hoe kan ik een Halve Seizoenkaart bestellen in het nieuwe ticketingsysteem?

FC Utrecht is overgestapt naar een nieuw ticketingsysteem, genaamd Tymes4. Dat betekent dat er het een en ander is veranderd bij het aanschaffen van een Seizoenkaart. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je online een Seizoenkaart kan bestellen.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs voor de Halve Seizoenkaart is gebaseerd op de tien wedstrijden die gespeeld worden. Dit is 10/17e van de prijs van de volle Seizoenkaart, naar boven afgerond.