M line slaapfeestje in Stadion Galgenwaard

31 oktober 2022

Kinderen blijven slapen in thuishaven FC Utrecht.

Een droom die uitkwam voor een heleboel leden van de Junior Tigers en leden van M line. Op woensdag 26 oktober bleven er namelijk tientallen enthousiaste kinderen een nachtje slapen in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard.

Tegen het einde van de middag komen de kinderen vol goede moed het stadion binnen, waar mascotte Tiger klaarstaat voor een warm ontvangst. Nadat de kinderen hun M line slaapmatje uitgezocht hebben en hun slaapplek hebben klaargemaakt, is het tijd om de middag vol activiteiten af te trappen. Een voetbalparcours, een FC Utrecht-quiz, een potje FIFA en het maken van een mooie kleurplaat staan er onder andere op de planning. Van al die activiteiten krijg je natuurlijk trek en daarna staan er dan ook lekkere frietjes en een snack op de feestgangers te wachten.

Na het avondeten worden de kinderen klaargestoomd voor de bingo, waarbij drie winnaars een Junior Tigers-sjaal winnen. Een slaapfeestje is natuurlijk geen echt slaapfeestje als er niet met z’n allen in de pyjama en met alle meegenomen knuffels TV wordt gekeken, uiteraard met een lekker zakje chips erbij. Daarna is het tijd voor zowel het leukste, als het meest spannende moment van de dag: het slapen in het stadion! Na een tijdje slapen alle gasten op de tweede verdieping in het hoofdgebouw van de thuishaven van de Utrechtse FC.

Als de droomnacht in Stadion Galgenwaard ten einde is, worden de aanwezige kinderen op donderdagochtend gewekt met een lekker ontbijtje. Na het opruimen en inpakken van alle eigen slaapspullen, is het tijd om weer opgehaald te worden door de ouders en verzorgers. Een uniek evenement in Stadion Galgenwaard is ten einde.

“Samen met FC Utrecht hebben we tientallen kids de nacht van hun leven kunnen geven”, vertelt Coördinator Marketing Tijn Cuppen van M line. “Een slaapfeest in een voetbalstadion. Na alle activiteiten en indrukken konden ze de ogen niet meer openhouden. De 80 M line toppers die in de slaapzaal verspreid lagen, zorgden ervoor dat ze de volgende morgen met evenzoveel enthousiasme het feest konden afsluiten. Voor herhaling vatbaar!”

Wil jij ook toffe activiteiten beleven met de Junior Tigers? Lees HIER meer en schrijf je in voor de Junior Tigers Kidsclub!