Sinterklaas, Pieten én Oranje: topdag voor Junior Tigers-leden

28 november 2022

Een happening in Stadion Galgenwaard om niet snel te vergeten.

Veertig leden van FC Utrecht’s kids club Junior Tigers maakten afgelopen vrijdag in Stadion Galgenwaard een happening mee om niet snel te vergeten. In het spelershome werden ze verrast door het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten, om vervolgens samen naar een WK-wedstrijd van het Nederlands Elftal te kijken.

Mascotte Tiger ontving de kids met een warme knuffel, en niet lang daarna maakte Sinterklaas met twee van zijn Pieten zijn entree in het spelershome van het stadion van FC Utrecht: één en al vrolijkheid en een heleboel pepernoten. Na een dans van de Pieten deelde Sinterklaas cadeautjes uit aan de jonge FC Utrecht-supporters, die het bijzondere bezoek daarna goedgemutst uitzwaaiden en zich klaarmaakten voor deel twee van de activiteit: kijken naar de WK-wedstrijd Nederland - Ecuador.

Bijna alle kids waren helemaal in de stemming en hadden een mooie oranje outfit aan. Na het bezoek van Sinterklaas waren de kinderen natuurlijk al vol energie, die ze mooi konden gebruiken om Oranje vanuit Stadion Galgenwaard aan te moedigen. Nadat de eerste helft gespeeld was en de kinderen en hun ouders of verzorgers al hard gejuicht hadden voor de 1-0 van Nederland, was het tijd om even bij te komen en te genieten van frietjes met een lekkere snack. Helaas was de tweede helft minder enerverend, maar dat maakte niet dat de kinderen minder plezier beleefden op deze gezellige middag. De dag werd helaas niet afgesloten met een winst voor Nederland, maar wel met een tof cadeautje van Sinterklaas en de Pieten en een super middag en avond om op terug te kijken.

Wil jij de volgende keer ook meedoen met een toffe activiteit van de Junior Tigers? Lees hier meer over de Junior Tigers Kidsclub en word lid!