Beleef de gaafste avonturen met Tiger en Tigergirl

12 januari 2022

Leden Junior Tigers kunnen zich verheugen op tal van leuke activiteiten.

Een bomvolle activiteitenkalender is vandaag gepresenteerd aan de leden van de Junior Tigers. Op het programma van de kids club van FC Utrecht staan onder meer een bingo, een kinderpersconferentie, bezoeken aan Jumpsquare en Kinepolis, een voetbalmiddag, een voetbaltoernooi, een middag verstoppertje spelen in Stadion Galgenwaard en het spelen van FIFA Skillgames. Alsof dat alles al niet leuk genoeg is, is een lidmaatschap van de Junior Tigers nu bovendien extra voordelig. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen voor de rest van dit seizoen lid worden van de kids club voor slechts 10 euro.

Altijd al gedroomd om voor je favoriete speler van FC Utrecht te staan als spelersmascotte? Of om op het veld van Stadion Galgenwaard te zwaaien met een echte FC Utrecht-vlag? Ook dat zijn unieke ervaringen die je als lid van de Junior Tigers kunt meemaken!

Wil jij te gekke activiteiten ondernemen samen met jouw vriendjes én de spelers van FC Utrecht? Word dan nu lid van de Junior Tigers en beleef de leukste avonturen!

*Met het organiseren van de activiteiten zijn we afhankelijk van de coronamaatregelen. Hierdoor kunnen evenementen mogelijk worden verplaatst.