FC Utrecht op zoek naar gastgezinnen

19 april 2022

Zorg jij voor een liefdevolle thuisbasis voor nieuwe talenten?

FC Utrecht is een club die letterlijk en figuurlijk middenin de samenleving staat. Een club die oprecht betrokken is en de verbinding maakt met wijk, stad en regio. Regelmatig wordt onze club aangevuld met jong voetbaltalent, waarvan het merendeel uit de regio Utrecht komt, maar waar ook soms spelers uit verschillende provincies van Nederland of andere Europese landen komen. Een aantal van deze jeugdige spelers die binnenstromen in het eerste elftal van FC Utrecht, Jong FC Utrecht en de Academie dienen ook buiten het veld te worden opgevangen. Daarom is FC Utrecht op zoek naar gastgezinnen die in staat zijn deze jonge spelers op te vangen en te ondersteunen in hun dagelijkse leven.

FC Utrecht is ervan overtuigd dat een stabiele leefkring en liefdevolle verzorging kan bijdragen aan de ontwikkeling van iedere speler die zich wegwijs gaat maken in een nieuwe omgeving. De club is op zoek naar potentiĆ«le gastgezinnen in de regio Utrecht, die het leuk vinden om naast de opvang van spelers een warm thuis te zijn. Daarnaast kunnen de spelers begeleid worden in opvoedkundige taken, zoals koken, schoonmaken of plannen.

Ben jij met jouw gezin de liefdevolle thuisbasis die we zoeken voor de talenten van de Academie? Meld je dan aan via DEZE LINK.