Laat je gegevens achter

Spelers van FC Utrecht komen allerlei regio’s in Nederland. Om spelers goed te kunnen ondersteunen, is een liefdevol, stabiel thuisfront nodig. Dit kan betekenen dat je leuke dingen met spelers doet maar hen ook opvoedende taken aanleert, zoals bijvoorbeeld het wassen van de eigen kleding, de eigen kamer schoonhouden, met het openbaar vervoer reizen, plannen etc.

Naar wat voor gezinnen zijn wij op zoek:

  • Bij voorkeur gelokaliseerd in Utrecht en eventueel omgeving Utrecht (Nieuwegein, Houten, Leidsche Rijn, de Meern, Zeist, Amersfoort etc).
  • Maximale reistijd is ongeveer 45 minuten van deur tot deur. Hierbij kan je denken aan een goede verbinding OV, of met de fiets of met de auto voor een speler met een rijbewijs.
  • Vanwege de diversiteit in culturele achtergrond van spelers/speelster zijn wij op zoek naar gastgezinnen met allerlei culturele achtergronden bijvoorbeeld Nederlands, Antilliaans, Surinaams, Marokkaans, Turks en/of verschillende gezinssamenstellingen. Voorwaarde is wel dat er Nederlands gesproken wordt en eventueel Engels voor buitenlandse spelers.
  • Gezonde affiniteit met FC Utrecht.
  • De spelers hebben de beschikking over een eigen kamer met een bed, een kledingkast, een bureau, verwarming, de mogelijkheid tot ventilatie (raam dat open kan) en toegang tot internet.
  • Een gezin met tijd, ruimte en begrip voor de topsportleefstijl. Denk aan de juiste voeding en rustmomenten en ook begrip voor de spanning en emotie die bij sport horen.

Indien je interesse hebt kun je je inschrijven via onderstaande formulier. Na jouw inschrijving nemen wij contact met je op voor verdere informatie.





Met het invullen van het formulier dien je akkoord te gaan met de Privacyvoorwaarden