Plezier, goals en trucjes: voetbalmiddag groot succes

10 mei 2021

Honderd kids genieten met volle teugen van Junior Tigers Voetbalmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch.

Een absolute topmiddag beleefden honderd leden van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers afgelopen vrijdag op Sportcomplex Zoudenbalch. Met elkaar én met Tiger en Tigergirl, en onder begeleiding van de trainers van FC Utrecht, speelden zij allerlei toffe voetbalspellen.

Na een aantal gave online activiteiten was het in de meivakantie eindelijk weer tijd voor een fysieke activiteit voor de kidsclubleden van FC Utrecht: een Junior Tigers Voetbalmiddag op Sportcomplex Zoudenbalch. Op de velden waar normaal gesproken de talenten van FC Utrecht trainen en hun wedstrijden spelen, was het deze keer de beurt aan honderd jonge supporters van de club om er hun beste beentje voor te zetten. Ze waren allemaal, natuurlijk in FC Utrecht-kleding, naar de velden aan de Koningsweg gekomen om onder leiding van FC Utrecht-trainers en leuke en sportieve middag te beleven.

Punten scoren in een gatendoek, dribbelen door lichtgevende poortjes of via een soccerwave een prachtige goal scoren: er waren vele unieke en uitdagende voetbalspellen waar de kids zich op konden uitleven. Mede dankzij de talenten van de jonge supporters en de bruikbare tips van de trainers werden er aan de lopende band prachtige goals gescoord en leerden alle Tigers nieuwe trucjes, waarmee ze voortaan de blits kunnen maken op de veldjes en pleintjes.

Na een gezonde snack tijdens de pauze konden alle Tigers uiteindelijk alles wat ze deze middag hadden geleerd laten zien tijdens een groot partijspel tegen de trainers van de club uit de Domstad. Het werd een enorm spannende wedstrijd, die uiteindelijk gewonnen werd door de Junior Tigers!

Wil jij ook deelnemen aan een supertoffe kinderactiviteit bij FC Utrecht? Klik dan HIER en meld je dan aan voor de Junior Tigers!