Win een meet & greet met Sébastien Haller in Londen

10 juni 2020

FC Utrecht lanceert eerste unieke beleving.

De teller staat op dit moment op meer dan 4.000 Seizoenkaarthouders. De steun van de FC Utrecht-achterban is enorm. Speciaal voor alle Seizoenkaarthouders die voor 1 juli een Seizoenkaart hebben aangeschaft, lanceert FC Utrecht alvast vier unieke belevingen. Hiermee geeft de club bovendien alle supporters een inzicht in wat ze kunnen verwachten op het unieke platform, exclusief voor Seizoenkaarthouders. Dit platform wordt op 1 juli, de dag waarop FC Utrecht 50 jaar bestaat, gelanceerd. Op het platform zullen het gehele seizoen 2020/2021 speciale aanbiedingen en unieke belevingen te vinden zijn die je dichterbij de club en het team brengen. De komende weken zullen er nog drie unieke belevingen bekend gemaakt worden, maar we trappen vandaag af met een heel speciale.

FC Utrecht organiseert, zodra het weer mogelijk is, een reis voor een Seizoenkaarthouder en drie vrienden naar Londen. Er wordt daar een bezoek gebracht aan een wedstrijd van West Ham United en na afloop vindt er een meet & greet plaats met voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller. Ook de reis naar Londen en het verblijf worden volledig door FC Utrecht verzorgd.

Wil jij kans maken op deze unieke prijs en op de drie nog komende unieke belevingen? Verleng dan je Seizoenkaart voor 1 juli en wie weet breng jij samen met drie vrienden een bezoek aan Sébastien Haller in Londen.

BESTEL JE SEIZOENKAART