Van Seumeren geeft Masterclass aan 100 Seizoenkaarthouders

17 juni 2020

Bestel voor 1 juli je Seizoenkaart. No guts, no glory!

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren geeft in Stadion Galgenwaard aan 100 Seizoenkaarthouders van FC Utrecht een masterclass ondernemen. Tijdens deze unieke bijeenkomst gaat Van Seumeren in op hoe hij zijn bedrijf heeft opgebouwd, deelt hij vermakelijke anekdotes over zijn zakelijke loopbaan en gaat hij in op zijn voorliefde voor FC Utrecht. De 100 toegangsbewijzen voor deze masterclass worden verloot onder alle supporters van FC Utrecht die voor 1 juli hun Seizoenkaart voor 2020/2021 hebben besteld. No guts, no glory!

De masterclass van Van Seumeren is de tweede unieke winactie die FC Utrecht presenteert voor supporters die voor 1 juli hun Seizoenkaart voor de jaargang 2020/2021 hebben aangeschaft. Afgelopen week maakte de club bekend dat 1 Seizoenkaarthouder samen met 3 vrienden een unieke meet & greet kan winnen met voormalig FC Utrecht-spits S├ębastien Haller in Londen.

Wil jij kans maken op toegang tot de masterclass van Van Seumeren en de meet & greet met Haller? Schaf dan voor 1 juli je Seizoenkaart aan en ding mee naar deze fantastische prijzen!

BESTEL JE SEIZOENKAART