Maak kans op een plek in de trainingskampselectie van FC Utrecht

29 juni 2020

Verleng uiterlijk 1 juli je Seizoenkaart en wie weet ga jij mee op trainingskamp met FC Utrecht’s eerste elftal!

Ook zo benieuwd naar hoe dat nu gaat, een trainingskamp van FC Utrecht? Wie weet behoor jij de volgende oefenstage van de ploeg van trainer/coach John van den Brom wel tot de selectie van meereizende personen! Verleng uiterlijk 1 juli je Seizoenkaart om kans te maken op deze unieke ervaring!

Dineren met de spelers van FC Utrecht, een dagje meelopen met het mediateam en er zo samen met je tijdelijke collega’s voor zorgen dat er mooie foto’s, video’s en verhalen op de clubkanalen van FC Utrecht verschijnen en natuurlijk aanwezig zijn bij de vriendschappelijke wedstrijden: als je deze unieke prijs wint, ben je verzekerd van een unieke beleving! Oh, en het wordt nog leuker: je gaat natuurlijk niet in je eentje mee, je mag ook iemand meenemen op deze bijzondere reis.

De kans op een plekje in de trainingskampselectie van FC Utrecht is de vierde en laatste unieke prijs die FC Utrecht verloot onder supporters van de club die uiterlijk 1 juli hun Seizoenkaart verlengen. Eerder al werd een Meet & Greet voor vier personen met Sébastien Haller in Londen aangekondigd, maakte de club bekend dat Frans van Seumeren voor 100 vroege Seizoenkaartverlengers een speciale Masterclass geeft en werd de zogeheten Pimp your Room-prijs geïntroduceerd. De winnaar daarvan ziet zijn of haar slaapkamer worden omgebouwd tot een heus Mini Stadion Galgenwaard!

BESTEL JE SEIZOENKAART