Een dag vol voetbalplezier voor 100 Junior Tigers

08 juni 2020

Kids genieten van een heerlijke, sportieve middag op Sportcomplex Zoudenbalch.

Voetbalplezier met Tiger en FC Utrecht-trainers op de zonnige voetbalvelden van Sportcomplex Zoudenbalch; dit beschrijft de Junior Tigers Voetbalmiddag in één zin! Afgelopen zaterdag was het trainingscomplex van FC Utrecht gereserveerd voor 100 kidsclubleden van FC Utrecht. Het was een middag vol voetbalplezier met Tiger en FC Utrecht-trainers op de zonnige voetbalvelden van Sportcomplex Zoudenbalch.

Wegens de coronamaatregelen konden ouders/verzorgers helaas niet aanwezig zijn op het sportcomplex om alle Junior Tigers in actie te zien. Daarom stond Tiger alle kidsclubleden al bij de ingang van het trainingscomplex op te wachten. Na een goede warming-up was het tijd om in verschillende groepjes onder leiding van FC Utrecht-trainers aan de slag te gaan. Zo hing er een tof gatendoek op het grote doel, werden er enorm veel goals gemaakt tijdens schietoefeningen en leerde iedereen gave trucjes om je tegenstander te passeren. Na een korte pauze met een gezonde snack was het tijd om eigen spandoeken te maken en stonden er nog partijtjes

Helaas was het om 16.00 uur tijd om afscheid te nemen.  Tiger had voor alle aanwezige kinderen nog een tof cadeau, namelijk FC Utrecht-veters! Met deze veters zien jouw schoenen er nog cooler uit. Een mooi einde van een super leuke middag.

Wil jij in het seizoen 2020/2021 ook meedoen aan toffe activiteiten met Tiger en andere kidsclubleden? Schrijf je dan in voor de Junior Tigers Kidsclub vanaf 1 juli 2020 via DEZE pagina.