'Ik wil alleen nog maar naar de FC'

03 mei 2019

Jan (83) uit Gouda in de greep van FC Utrecht, na bezoek aan Ouderenvak.

Een jaar of twee geleden was het. Jan, 83 jaar inmiddels, bezocht met zijn vrouw Riet (nu 82 jaar), de wedstrijd FC Utrecht – Roda JC Kerkrade. De voetballiefhebber uit Gouda nam plaats in het Ouderenvak, en is daar inmiddels een graag en vaak geziene gast.

“Voetbal is mijn leven”, aldus Jan, die in het verleden met trots het shirt droeg van VDS uit Den Haag. “Ik kijk dag en nacht naar voetbal, waar ik ook ben. Toen ik twee jaar geleden met mijn vrouw Riet in Stadion Galgenwaard bij een wedstrijd was, wist ik niet wat ik meemaakte. Het was zeker tien jaar geleden dat ik in een stadion was geweest. Wat een geweldig mooi stadion is Stadion Galgenwaard!”

Mede dankzij de goede zorg van de vrijwilligers in het Ouderenvak in het Utrechtse stadion genoten Jan en Riet met volle teugen. “Het publiek vond ik geweldig, de entourage was ontzettend sfeervol. Maar we hebben vooral intens genoten van al die lieve vrijwilligers die ons zo goed verzorgd hebben. Daar heb ik veel respect voor. Met alle anderen om ons heen voelde het die dag als één grote familie. Ik ben groot fan geworden van FC Utrecht en volg de club sinds die bewuste dag in het Ouderenvak op de voet. Ik wil alles over FC Utrecht weten en ik wil alleen nog maar naar de FC!”

Uiteraard zijn ook voor de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen weer kaarten voor het Ouderenvak verkrijgbaar. Je kunt HIER meer lezen over het Ouderenvak en de kaartverkoop.

FC Utrecht biedt ouderen de mogelijkheid om in Stadion Galgenwaard een wedstrijd te komen kijken. Speciaal voor hen is een deel op de hoofdtribune in gebruik als ouderenvak.