Nieuw seizoen, dezelfde prijs!

17 april 2019

Verlengingsperiode FC Utrecht Seizoenkaart van start gegaan

Vanaf nu en tot en met vrijdag 31 mei kun je jouw FC Utrecht Seizoenkaart verlengen en zo je eigen plekkie behouden in het seizoen 2019/2020. Je betaalt voor een Seizoenkaart 2019/2020 exact dezelfde prijs als de reguliere prijs van het huidige seizoen (dus de prijs zonder de vroegboekkorting). Kortom: nieuw seizoen, dezelfde prijs!

Tot en met vrijdag 31 mei krijg je dus de kans jouw eigen plekkie te verlengen. Vanaf zaterdag 1 juni worden alle niet-verlengde plekkies vrijgegeven in de vrije verkoop. Wil jij je eigen plekkie behouden? Sla dan vóór het einde van mei je slag!

Met de komst van een nieuwe jaargang, komt er in Stadion Galgenwaard ook een staanvak. Dat vak wordt gecreëerd in het hart van de Bunnikside en gaat K-1 heten. Voor Bunnikside-seizoenkaarthouders geldt, vanwege de wijziging van de indeling van de tribune: verleng niet je huidige Seizoenkaart, maar kies ervoor een nieuwe te bestellen in het tribunevak naar keuze. Hulp nodig bij het vastleggen van je nieuwe plekkie? Bel naar 030 – 888 55 00 of stuur een e-mail naar ticketing@fcutrecht.nl.