Voor de uitwedstrijd van vrijdag tegen PEC Zwolle is bij supporters van FC Utrecht veel animo. Voor het treffen in Overijssel gingen nu al 294 uitvakkaarten over de toonbank. Ter vergelijking: vorig seizoen reisden 157 FC Utrecht-supporters mee naar Zwolle toen de ploeg uit de Domstad daar op bezoek ging. En dan te bedenken dat er nu nog tot en met morgen (woensdag) kaartverkoop is.

Wie een buscombikaartje voor PEC Zwolle - FC Utrecht heeft aangeschaft, doet er goed aan vrijdag tussen 17.00 en 17.15 uur aanwezig te zijn op het plein voor de hoofdingang van Stadion Galgenwaard. Vanuit daar vertrekken om 17.30 uur de supportersbussen naar Zwolle.

PEC Zwolle staat na dertien speeldagen in de Eredivisie op de vierde plek en heeft twee punten meer dan FC Utrecht, dat de vijfde positie inneemt.

Tickets voor PEC Zwolle - FC Utrecht zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop en via INTERNET. De wedstrijd begint vrijdag in Zwolle om 20.00 uur.