Het eerste FC Utrecht-provinciebezoek van dit seizoen staat voor vanmiddag (dinsdag) op de rol. In de week van Sint-Maarten, het feest waarbij het draait om delen en geven, gaan de spelers, stafleden en medewerkers van FC Utrecht de provincie in om de wensen van provinciegenoten te vervullen.

Delegaties van FC Utrecht strijken vanmiddag neer in onder meer Vleuten, De Bilt, IJsselstein, Vianen en Utrecht om provinciegenoten een handje te helpen.

Zo gaan de Duitse FC Utrecht-voetballers Rico Strieder en Lukas Görtler, samen met assistent-trainer Hans van de Haar die als speler clubs diende in Duitsland en Oostenrijk, op bezoek bij een scholier die moeite heeft met zijn schoolvak Duits.

Een alleenstaande moeder die hulp nodig heeft bij het verrichten van klusjes in huis krijgt vandaag visite van Urby Emanuelson en de boomlange David Jensen en Stefan Postma. Zij gaan onder meer helpen bij het ophangen van een spiegel in de kamer van de dochter van de Utrechtse moeder.

FC Utrecht doet van het vervullen van deze én alle andere wensen vanmiddag uitgebreid verslag. Volg #OprechtUtrecht via Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube en FCUtrecht.nl!