De FC Utrecht-spelers Giovanni Troupée en Mitchell van Rooijen zijn toegevoegd aan de selectie van Oranje Onder 20. Het duo stond op de stand-by lijst, maar is nu door keuzeheer Dwight Lodeweges alsnog opgeroepen.

Oranje Onder 20 speelt aanstaande donderdag in Uden tegen Zwitserland Onder 20. Die partij begint om 20.00 uur. Op dinsdag 14 november wordt aangetreden tegen Italië Onder 20. Die pot vangt om 15.00 uur aan in het Italiaanse Lignano Sabbiadoro.

De selectie van Oranje Onder 20 voor de oefeninterlands:
Carel Eiting (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Deyovaisio Zeefuik (Ajax), Léon Bergsma (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Mauro Savastano (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Jeremy Helmer (AZ), Jamie Jacobs (AZ), Juninho Bacuna (FC Groningen), Jeffrey de Lange (FC Twente), Giovanni Troupée (FC Utrecht), Mitchell van Rooijen (FC Utrecht), Jay Ray Grot (Leeds United, Engeland), Philippe Sandler (PEC Zwolle), Kenneth Paal (PSV), Ilias Alhaft (Sparta Rotterdam), Rody de Boer (Telstar).