Tiger en Tigergirl hebben, exclusief voor de Junior Tiger kidsclubleden, Sint uitgenodigd in Stadion Galgenwaard. Op woensdagmiddag 29 november, tussen 15.00 en 16.30 uur, bezoekt de goedheiligman FC Utrecht én als je lid bent van de Junior Tigers mag hier bij zijn!

Als je lid bent van de kids club van FC Utrecht en je wilt op woensdagmiddag 29 november een cadeautje van de Voetbalpieten ontvangen, zorg dan dat jij je schoentje uiterlijk zaterdag 25 november in de FC Utrecht Fanshop zet (psssst: vergeet niet een mooie tekening voor Sint of een lekkernij voor Amerigo in je schoen te stoppen!).
 
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje…
Op woensdagmiddag 29 november kun jij je schoentje ophalen in Stadion Galgenwaard! Het belooft een gezellige middag te worden, met niet alleen pepernoten en cadeaus, maar ook met allerlei leuke activiteiten. Wat er allemaal te doen is?

Laat je schminken!
Wil jij ook een voetbalpiet, een roetpiet of een zwarte piet worden? Dat kan! Sint’s creatieve Pieten schminken jou snel en mooi om tot Pietje!

Keepie Uppie met FC Utrecht!
Hoe vaak kan jij de bal hoog houden? Ga de strijd aan met de spelers van FC Utrecht!

Speel FIFA18 tegen je Junior Tiger vriendjes!
Heb jij al eens FIFA18 gespeeld tegen één van je Tiger-vriendjes? Leer de trucjes van de eSporter van FC Utrecht en win vanaf nu alle wedstrijden.

Taaitaaikoek happen!
Alles wat lekker is heeft een prijs! Wil jij een taaitaaikoek? Dan mag je er naar happen! Hoeveel hapjes kun jij van je taaitaai af smikkelen met je handen op je rug?

Cadeautjes werpen!
Hoeveel cadeautjes gooi jij in de schoorsteen van Tiger en Tigergirl? Zorg dat jouw favoriete mascottes geen pakketje ontgaat en gooi alle cadeaus in de schoorsteen.
 
De schoenen van Tiger en Tigergirl staan al in de Fanshop, die van jou ook? 

P.S. Ben jij nog niet lid van de Junior Tigers Kidsclub? Schrijf je dan vóór 25 november in en zet alsnog je schoentje voor een mooie verrassing van Sinterklaas!