Verdediger Redouan el Yaakoubi tekende vandaag zijn eerste profcontract bij FC Utrecht. Dit deed hij onder toeziend oog van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. Redouan el Yaakoubi is hierdoor de komende 2,5 jaar verbonden aan de club, met een optie voor een extra seizoen.
 
Hoofdtrainer/Technisch Manager Erik ten Hag: “We zijn tevreden met de ontwikkeling die Redouan heeft laten zien dit halve seizoen. Dit seizoen heeft hij succesvol de overstap gemaakt van de Hoofdklasse naar de Jupiler League. Redouan is een ambitieuze, functionele verdediger, die elk duel voor 100 procent aangaat. FC Utrecht heeft veel vertrouwen in zijn kwaliteiten, dat blijkt ook uit het meerjarig contract.”
 
Redouan el Yaakoubi kwam dit seizoen 7 keer uit voor FC Utrecht in de Jupiler League. De 21-jarige verdediger genoot zijn jeugdopleiding bij stadsgenoot Elinkwijk, waarna hij zijn carrière vervolgde bij VV De Meern.