Trending Topic was #OprechtUtrecht vanmiddag (dinsdag). En dat was bepaald geen toeval. Op @fcutrecht verschenen namelijk de nodige berichten over het eerste provinciebezoek van dit seizoen van FC Utrecht. Een verslag aan de hand van 10 tweets. 

Al 's ochtends, nog voor de eigenlijke échte start van #OprechtUtrecht, liet trainer/coach Erik ten Hag de wens van supporter Geoffrey in vervulling gaan: 
 

Alle spelers, trainers en medewerkers kwamen bijeen om door grootaandeelhouder Frans van Seumeren en supporterscoördinator Robert Junier te worden bijgepraat over wat voor bijzonders er tijdens #OprechtUtrecht stond te gebeuren. 

Jahaa, Yolenney, da's even een leuke verrassing, zo op de dinsdagmiddag! 

Supporter Marcel mocht vandaag in zijn privémuseum wel érg bijzonder bezoek ontvangen.

Bijles; ook dat kan geregeld worden!

Zakaria Labyad en Dario Dumic toverden de kamer van Dylano om tot een échte FC Utrecht-kamer.

Stefan Postma, David Jensen en Urby Emanuelson gingen op pad om huishoudelijke klussen te verrichten. Op eigen initiatief sjouwden ze vervolgens de bouwmarkt binnen en kochten ze voor de mevrouw bij wie ze te gast waren een nieuwe kast. 

Patrick Joosten bewees een uitstekende groundsman te zijn. 

Een uniek cadeau op een unieke dag. Ook dát is #OprechtUtrecht.

Sander van de Streek, Robin van der Meer en Odysseus Velanas hielpen een echtpaar met het opruimen van hun huis.