In de showroom van Henri & Herman, autosponsor van FC Utrecht, namen de spelers en stafleden van FC Utrecht gistermiddag hun nieuwe leaseauto’s in ontvangst. De gerenommeerde Opel-dealer, die al jaren aan de FC uit de Domstad is verbonden, pakte flink uit.

“Het was een onwijs gave middag”, vertelde directeur Geerlof Stam van Henri & Herman, nadat alle spelers en stafleden in hun nieuwe auto’s het terrein hadden verlaten. “We hebben met veel plezier al die prominente ambassadeurs van ons merk verteld over hun nieuwe leaseauto’s en wensen hen veel veilige kilometers en bovenal veel rijplezier toe.”

Op de parking van Sportcomplex Zoudenbalch zijn vanaf nu de nodige Grandland X-modellen te zien. Die crossover was het meest gekozen model. Dat zal ongetwijfeld van doen hebben met de vele Duitse innovaties die de Grandland X biedt, zoals Opel OnStar, Adaptive Cruise Control, Vermoeidheidssignalering, 360 graden parkeercamera en Advanced Park Assist.