Voor Jong FC Utrecht staat vandaag (maandag) een retourtje Eindhoven op de rol. Het team van trainer/coach Robin Pronk speelt in de Lichtstad tegen Jong PSV. Op het hoofdveld van De Herdgang wordt vanavond om 20.00 uur afgetrapt.

Had speelronde 12 in de Jupiler League voor de beloftenploeg van FC Utrecht al een duel met een Eindhovense tegenstander in petto, voor speeldag 13 geldt hetzelfde. Na de 1-2 nederlaag in Bunschoten-Spakenburg tegen FC Eindhoven zijn de Utrechters er alles aan gelegen tegen Jong PSV een beter resultaat te boeken.

De andere kant op
“De goal die we maakten was prachtig, maar kwam niet voort uit een echte kans. Als je ziet hoeveel mogelijkheden we onbenut lieten om goede tegenaanvallen te plaatsen; daar ben ik niet over te spreken”, stipte trainer/coach Robin Pronk van de Utrechtse beloftenploeg aan na afloop van de vorige competitiepartij van zijn team. “We hebben meegedaan in de wedstrijd, op voorsprong gestaan. Maar het viel niet onze kant op”, vertelde Pronk.

Nummer dertien
Jong PSV staat in de Jupiler League op de dertiende plaats. De Eindhovenaren wonnen vier keer, speelden drie maal gelijk en liepen vijf keer tegen een nederlaag aan. Jong FC Utrecht bezet de negentiende stek op de ladder en heeft zes punten minder dan de Brabanders.

Live verslag via Twitter
De verrichtingen van de beloftenploeg van FC Utrecht volgen? Vanuit Eindhoven doet de mediacrew van FC Utrecht verslag van de wedstrijd via Twitter, Snapchat en Instagram Stories. De kick-off is om 20.00 uur. Vanaf plusminus 19.00 uur begint de berichtgeving vanuit Eindhoven.