De Eredivisie ligt even stil, de Jupiler League staat on hold. Want: het is weer tijd voor (jeugd)interlands. FCUtrecht.nl stelde een overzicht samen van partijen waarin mogelijk talenten van de FC uit de Domstad in actie komen.

Donderdag 9 november, 16.00 uur: Oranje Onder 19 – Italië Onder 19
Op de KNVB Campus in Zeist neemt Oranje Onder 19 het op tegen Italië Onder 19. Tot de selectie van bondscoach Maarten Stekelenburg behoort ook FC Utrecht-aanvaller Nick Venema.

Donderdag 9 november, 18.00 uur: Oranje Onder 18 – Tsjechië Onder 18
FC Utrecht is met vier spelers in de selectie van Oranje Onder 18 hofleverancier van die ploeg. Het team van bondscoach Bert Konterman, die de FC Utrecht-talenten Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Tommy St. Jago en Stijn Schilder selecteerde, begint het Vierlandentoernooi in Spanje met een duel met Tsjechië Onder 18.

Donderdag 9 november, 20.00 uur: Oranje Onder 20 – Zwitserland Onder 20
Op Sportpark Parkzicht van UDI’19 treedt Oranje Onder 20 aan tegen Zwitserland Onder 20. Tot de selectie van de Nederlandse ploeg behoren de FC Utrecht-spelers Giovanni Troupée en Mitchell van Rooijen.

Zaterdag 11 november, 18.00 uur: Oranje Onder 18 – Ierland Onder 18
Speelronde twee van het Vierlandentoernooi in Spanje heeft voor de talenten van Oranje Onder 18 een partij tegen Ierland Onder 18 in petto. In de Pinatar Arena in San Pedro del Pinatar komen mogelijk de FC Utrecht-spelers Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Tommy St. Jago en Stijn Schilder in actie.

Maandag 13 november, 13.00 uur: Oranje Onder 18 – België Onder 18
Het slotstuk van het Vierlandentoernooi in de Pinatar Arena in de Spaanse streek Murcia behelst een echte Lage Landen Derby. Oranje Onder 18, onder wie FC Utrecht’s Fabian de Keijzer, Mohamed Mallahi, Tommy St. Jago en Stijn Schilder, sluit het toernooi af met een duel met België Onder 18.

Maandag 13 november, 14.00 uur: Servië Onder 19 – Oranje Onder 19
Voor de vriendschappelijke interland tegen Servië Onder 19 reist het Oranje Onder 19 van onder anderen FC Utrecht’s Nick Venema af naar Stara Pazova. Daar zetelt de Servische voetbalbond. Op de moderne accommodatie wordt om 14.00 uur afgetrapt.

Dinsdag 14 november, 15.00 uur: Italië Onder 20 – Oranje Onder 20
Aan de Italiaanse kust kruist het Oranje Onder 20 van FC Utrecht’s Giovanni Troupée en Mitchell van Rooijen de degens met Italië Onder 20. De partij in Lignano Sabbiadoro is vriendschappelijk.