FCU O15 speelde afgelopen zaterdag tegen de O15 van FC Den Bosch. FCU had wat goed te maken na wat mindere wedstrijden. FCU kwam goed uit de startblokken en zorgde met goed combinatiespel voor mooi voetbal en veel kansen. Een schot op de lat spatte uiteen en een ander schot kwam op de paal. Toch kwam FC Den Bosch door een goal op voorsprong. FCU liet de kopjes niet hangen en kwam al vrij snel op 1-1. Voor rust maakte het ook nog de 2-1.

De 2de helft kwam FCU nog beter de kleedkamer uit. Er was fantastisch combinatiespel te zien met vele mooie kansen. Gelukkig wist FCU zich ook te belonen. Door goed samen te werken kwam de thuisploeg tot mooie aanvallen. FCU wist zich met een aantal mooie doelpunten te belonen. Zoals een mooi lobje en een identieke goal zoals Haller afgelopen vrijdag gescoord had. Al met al een goede en leerzame wedstrijd, waarin als team goed werd samengewerkt.