FC Utrecht O11 is uitgeroepen tot Team van de Maand oktober. De selectie van trainer/coach Nathan Wiener doet het goed in de Twin Games-competitie en op een aantal recent gespeelde internationale toernooien, aldus Hoofd Opleidingen Henny Lee van FC Utrecht.

“Wij werken er iedere dag aan om tot de beste jeugdopleidingen van Nederland te behoren. De jeugdopleiding is een belangrijke pijler in de filosofie van de club. In onze opleidingsvisie is duidelijk omschreven welke speelstijl wij voor ogen hebben: een speelstijl die aansluit bij de cultuur van onze club en bij onze visie op voetbal en die gekenmerkt wordt door de begrippen: Dwingend, Technisch, Naar voren gericht, Met lef, Passie en strijd”, aldus Lee.

“De FC Utrecht O11- spelers hebben zich tot nu toe naar de genoemde spelintenties goed ontwikkeld, hetgeen in de maand oktober zichtbaar was in de verschillende wedstrijden. Daarnaast is het team dit seizoen bovenin de ranglijst te vinden, al met al is dit team op de goede weg. Deze erkenning is een mooie beloning voor de spelers en de stafleden”, zegt Lee.