Partyservice in Stijl wordt Vriend van FC Utrecht Maatschappelijk en sponsort de OldStars van FC Utrecht. Circa 35 OldStars beoefenen bij FC Utrecht wekelijks het zogenoemde Walking Football. De krasse knarren spelen een waardevolle rol binnen FC Utrecht en in de provincie Utrecht.
 
Director of Sales Dönüs Coban van FC Utrecht is ontzettend blij met het partnership en trots op de wijze waarop het tot stand is gekomen. “Één van de OldStars bracht ons in contact met David van Beek, directeur van Partyservice in Stijl.”
 
FC Utrecht vraagt al jaren aandacht voor de positie van ouderen en het tegengaan van eenzaamheid. De club steunt mooie eenmalige én structurele initiatieven in en rondom de stad, heeft in Stadion Galgenwaard een ouderenvak geopend en beschikt al jaren over een eigen OldStars-team.
 
Niek Amelink, Manager Maatschappelijk van FC Utrecht, juicht de samenwerking toe. “Steeds meer bedrijven zien de impact van ons maatschappelijk programma. Wij zijn trots dat Partyservice in Stijl vanaf vandaag ook partner is van FC Utrecht Maatschappelijk.”
 
Samen met hoofdsponsor Zorg van de Zaak streeft FC Utrecht ernaar van Utrecht de meest vitale regio van Nederland te maken. Directeur Van Beek van Partyservice in Stijl draagt daar ook zijn steentje aan bij. “Het is belangrijk iets te doen voor de medemens. Dit doen wij al in onze standplaats Oss; maar overal waar dit kan, dragen wij dit uit”, aldus van Beek.
 
Partyservice in Stijl komt 4 á 5 dagen per week in Utrecht om daar optimaal service te bieden. De sponsoring van FC Utrecht Maatschappelijk sluit dan ook geheel in stijl aan op de uitstraling van het bedrijf en het verantwoord maatschappelijk ondernemen.